Halaman

Pengikut

21 Januari 2009

masa bersantai..

Actually saje je letak pic nie..mulanyer nk amik gambar farisha tgh kusyuk tgk tv..bila dia nampak aku pegang kamera sibuk pulak dia nak capai kamera..apa lagi aku snap ler..time tu mmg dia x pakai baju..berlenggeng jerk..mana taknyer aku nk pakaikan baju dia leka la tgk tv..jadi aku x nak ganggu mood dia so aku biorkan jer la..



Anak aku nie juga suka sesuatu yang berbulu..aku rasa klu aku bela kucing mesti dia suka sbb kucing ada bulu..tp di sebabkan aku kurang minat nak membela binatang nie so aku bela unta jer la...hikhik...bukan unta betul tapi mainan farisha..yang ada lagu bila ditepuk pas tu ada lampu merah kat mata..Nia ler rupa patung unta tu..Mainan yang dibeli oleh abah aku ketika di Mekkah dulu..yang bestnyer lagu tu lagu Arab yang aku tak paham..tapi mmg anak aku suka..



Bed time..aku peratikan jer anak aku tido dlm keadaan nie..kejap jer dh 1 tahun 5 bulan anak dara aku nie..cepat benar masa berlalu..x sangka betul.. Semoga farisha jadi anak yang solehah, berguna untuk keluarga dan masa depan..kenang jasa ayah dan mama yer sayang..Sleeping Beauty manja mama.. (the beauties in Iqbal's poetry..)



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Smiley Moods Comments & Graphics

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)