Halaman

Pengikut

20 Disember 2010

gigit....gigit...

gerammmm...lepas satu..satu...

Ingat x ari tu citer pasal filzah jatuh bilik air taska..dan bbrp minggu yang lepas idung dia pulak berdarah sbb kawan bilik dia tolak..masa idung dia berdarah sorg pengasuh pon x bagitau..aku perasan idung berdarah masa dukung filzah ke kereta..mmg aku nak masuk semula le taska..aku nak tanya napa idung adik berdarah..meleleh..
Mmg aku hott sgt time tu..tp huby aku ckp x yah masuk la..maybe adik panas dalam (badan panas)..tapi aku rasa dahi adik..elok je..x demam pon..so dlm keta tu aku call pengasuh yg jaga adik..kebetulan pengasuh tu cuti plak ari tu..jd dia try tanyakan sapa yg jaga adik hari kejadian..tu yg aku dpt tau rupanya adik kena tolak ngan member biliknya..tapi klu sampai jatuh berdarah hidung..sure la kuat budak tu tolak..so, aku x nak memanjangkan citer aku cuma warning je..aku ckp 'lain kali klu ada apa2 bagitau..klu dah kuar darah sampai meleleh nie mesti jatuh kuat..' mmg aku tension..sorg pon x bagi tau kat aku..
N last week (friday)..kena lagi kat adik..maklum ler adik nie tembam..agaknya kawan dia nie geram kot ngan lengan dia..ada 5 kesan gigitan..yang di gigit oleh budak yg sama masa adik tengah syok tido..mmg nampak bekas gigi atas n bawah...kali nie pandai plak pengasuh..setelah di warning..bagi tau kat aku..so malas nak citer byk ..aku tempek je la pic nih..



Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)