Halaman

Pengikut

25 Julai 2011

SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY

Ini N3 melekat..utk n3 terbaru scroll ke bawah yer..


Tag

"Kenapa saya perlu pilih korang sebagai pemenang/penerima?"

Saya tu merujuk kepada Cik Salwa..gambar kat bawah nie le Cik Salwa..sila la terjah ke blog beliau utk berkenal-kenalan dan beramah mesra..

[255135_191773490872546_100001196885882_474751_667900_n.jpg]
Meh aku tempek kat sini biodata penganjur yg nak bagi aku hadiah..hiiii
Cik Salwa Ismail berusia lapan belas tahun. Berasal dari Butterworth, Pulau Pinang. Beliau masih bergelar pelajar.

ok ini jawapannya..dengarkan yer..
Eehem..ehemm..Cik Salwa nak tau kenapa patut pilih aku utk dapat hadiah tu..Aku memang patut di pilih oleh Cik Salwa Ismail kerana cik salwa telah memilih tarikh tutup GA tersebut pada 25 Julai bertepatan dengan Hari Ulangtahun kelahiran aku, bufdey aku ler tuhh... Sapa suh pilih tarikh tu..??..Makanya ia adalah hadiah yang sangat bermakna...Mana taknya brand Padini tu..sapa mau bagi..hanya cik salwa sorg je yg bermurah hati nak bg..tapi klu nak bagi baju kurung cotton pon ku terima jugak..orang nak bagi hadiahkan..x kan nak tolak plak..Jadi sila la bagi aku kesemua hadiah itu sbb aku adalah orang yang layak dan tiada yang layak selayak - layaknya melainkan hanya aku sajelah...hahhahaheheh

Go to fullsize image
sumpah ini bukan muka aku..hehehhe

Go to fullsize image
ini pon bukan muka aku jugak..

Tarikh tutup
25 Julai 2011
(bufdey aku)
 Sila la bagi hadiah..heheh(dgn muka x malunya sperti gambar di atas)

Go to fullsize image
Ehsan makcik google

1st Giveaway ''Kenapa Aqil Menangis''

 

1st Giveaway ''Kenapa Aqil Menangis''

 Agak2nya hidung Aqil terhantuk kat besi permainan tu kot...

ku di tag oleh Mamaishazah

ku mau tag
alyana
amiey lee
tomatokering

Tarikh tutup

28 Ogos 2011


IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Tag
miezah
azlin



Tarikh tutup
12 Ogos 2011


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)