Halaman

Pengikut

06 April 2011

Exam..Exam..hari mentelaah..

Salam
Mood membaca x dtg lagi nie..camno..??sok exam..bkn further study okeh..nak mentelaah (ayat x hingat) pon cam x sempat jer nih..asal bukak buku kat umah..sibokkk la si kakak pon nak study gak..mmg arrr baguss..tp ada jer yg dia akan tanya..so camner nak study ngan tenang..aishhhh....

Makanya..ari nie kat opis aku mogok..ahahahah..aku x nak wat keja..*leh ker cam tuh..blog pon aku rasa  x nak update *wat masa nie ler...di sbbkan aku nak bukak buku..bukak bkn sebarang bukak..tp kena serap kat dlm kepala otak nih..

Actually sok exam pengesahan jawatan..baru nak sah??sblom nie x sah taraf ker??hahahah..sblom nie ku berstatus kontrak..rezeki Allah Ta'ala thn lepas ku dapat taraf Tetap, tu yg sok exam pengesahan jawatan tuh..wpon soklannya berkisar keja rutin tp bab Akta, perintah dan bermcm2 maknenek lagi tuh aku masih konfuse..

Plzzz mood meh arr dtg sini..Fuhhhh!!!!



zwani.com myspace graphic comments

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)