Halaman

Pengikut

12 Januari 2011

contest ' BUDAK BEDAK'

sila klik budak putih kat atas nih yer untuk join..

Sempena kesukaan anak Norzehan main bedak dan menyambut wedding anniversary on January 2011, beliau menganjurkan satu contest ' BUDAK BEDAK' ..hnya 2 orang yg bertuah akan dipilih sebagai pemenang...
sebelum itu i would like to wish..'happy Anniversarry dear'..

Ini pic kakak tgh syok menghabiskan bedak..lepas jer aku snap pic nih..tgn aku trus cubit pehanya dan dia melalak..satu hal plak aku nak membersihkan bedak yang berterabur tuh...eeeee...



contest end 31st January 2011

Contest Kids & Cartoons

Dipersilakan untuk klik banner..

Antara syaratnya ~
Letak sekeping saje gambar anak anda yg bergaya dgn baju kartun (tak kesah dalam ke luar negeri janji kartun kat tv bukan kartun dlm majalah)** klu ada 2-3 anak yg layak join contest ni.. sila buat entry berlainan yerUmur anak mestilah dalam lingkungan 1 bulan hingga 4 tahun.Jangan lupa letakkan nama anak, tarikh lahir & kartun kegemarannya (satu saje yer)


kakak gediks tayang baju Ben 10..itu adalah baju sukan taskanya..dan dia sangat suka koleksi Ben 10 walaupon jarang tgk kartun Ben 10...huhuhu
Farisha Qasdina
3 yr 5 mth
kartun kegemaran ~ Dora The Explorer

Tarikh tutup : 20 Feb 2011


Contest Kids & Cartoons

Dipersilakan untuk klik banner..

Antara syaratnya ~

Letak sekeping saje gambar anak anda yg bergaya dgn baju kartun (tak kesah dalam ke luar negeri janji kartun kat tv bukan kartun dlm majalah)
** klu ada 2-3 anak yg layak join contest ni.. sila buat entry berlainan yer
Umur anak mestilah dalam lingkungan 1 bulan hingga 4 tahun.
Jangan lupa letakkan nama anak, tarikh lahir & kartun kegemarannya (satu saje yer)

Adik pakai baju kartun Mini Mouse sambil nganga mulut...hiii

Filzah Qasrina
1 yr 6 mth
kartun kegemaran ~ Diego..diego..go...diego..go..(sebut ikut lagu kartun nih ..)


Tarikh tutup : 20 Feb 2011


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)