Halaman

Pengikut

06 Disember 2010

BABY WITH COSTUME CONTEST


Bagi meraikan kegembiran untuk bercuti sekolah, Cik Puan Zurani telah menganjurkan satu contest iaitu:

TAJUK CONTEST : BABY WITH COSTUME CONTEST



PENAJA: PAPA AIMAN (http://www.awokpenyu.com/)


Actually aku x banyak snap pic anak sarung costume..tp di sbbkan gedixx nak join contest nih..aku tempek je la pic nie wpun x berapa nak nampak apaker menda costume nih..



Nama si comel : Farisha Qasdina bt Md Fazly
Umurnya : 3 Tahun 3 bulan
Nama ibu : Faradiyatul Liana
Alamat e-mail :
zaijalal@yahoo.com


costume nie ialah duck mata satu..kuikui..sbb matanya dah tercabut..


-Hadiah bg pemenang utama yg menanti adalah:
" SESI PENGGAMBARAN (profesional photoshoot) PERCUMA bersama penaja papa aiman@www.awokpenyu.com"


TARIKH TUTUP: 22 DISEMBER 2010


"SAAT YANG BAHAGIA by My Precious"

Salam...di sbbkan aku masih bermood 'anniversary yg ke 4 tahun' dalam bulan Disember nie jadi aku nak join GA ini..

Sesapa yg berminat nk join jugak..sila klik link nie yer...



ini ler pic GA

Aku di bawa lari oleh En. Hubby...'i rela u'...

NAMA ANDA & PASANGAN : Faradiyatul Liana bt Abu Samah & Md Fazly b Naiman
TARIKH KAWIN : 2 Dis 2006 (nikah)
Panggilan manja : B & Sayang (couple), Ayah & Ma (now)



Majlis ini berlangsung pada 25 Dis 2006 (sebelah pengantin lelaki)..rumah mak n pak mertua aku di Taman Medan, PJ. Semua adik beradiknya 7 orang termasuk kak n abg ipar ada dlm dalam gambor di atas. Masa nie jantung aku dup..dap..dup..dap sbb pas majlis aku kena tinggal kat sini..huhuuhu...sedihnya tgk mak n abah aku balik..huwaaaa....


~ Share kan 1 cerita mengenai ;~
PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA

Pas je mak, abah , adik beradik serta sedara mara aku balik tinggal la aku tercengang2..hehehe..x la sampai cam tu sekali..aku wat2 cam dah lama kenal dorg ler..pandai2 ler nak idup..
Sebelah malam tu sedara hubby masih lagi ramai kat umah..(cam x reti2 nak balik dorg nih..;)).. jadi ramai la yg nak bersembang ngan aku nih haa...pengantin ler katakan..org baru dalam famili plak tuh..terasa seakan glamer pon ada..lg pon petang tu aku dah hiburkan dorg dgn nyanyian merdu aku ngan hubby..wakakakka...tp dorg sumer best..sporting..
Sok nyer pagi2 lagi aku dah bangun..aku cuba ringankan tulang tolong MIL aku apa yg patut..tp biasa la ..dia mesti kata 'xyah la fara..pegi la ke depan tuh..' hehehh..dan kul 2.30 ptg sure MIL aku layan citer Bawang Putih Bawah Merah..time tu mmg top sinetron nih..aku mmg x layan citer nih sbb keja..jd ini ler masanyer amik peluang join ngan MIL sambil sembang2..
Bab masakan pulak 1st time aku tgk & makan lauk cili hijau ngan bawang yg di potong2 halus..sedap seeehhh..x pedas pon..dan esok nya lagi (hari ke 3) aku dah boring dah dok kat sini..hhuhuu..aku rindu kat mak aku... huwaaaa...
Dan mood aku pon x okay..rasa cam nk demam..br*ast aku pon sakit sgt2..sampaikan hubby aku ingat aku kena br*ast cancer..pas seminggu aku kat sana..balik semula kat umah parent (sbb lom pindah umah sendiri).. dalam keadaan yg amat tidak sihat..g klinik ..urine test..alhamdulilah, aku preggy 7 minggu...wahh..bunting pelamin gitu sbb majlis bertandang sebelah suami aku selang 3 minggu dari majlis di rumah aku..dan sekali lagi..bermula lah episod baru dalam hidup aku..to be mama...happy sesgtttt...TQ so much God kerana memudahkan urusanku...

ku ingin tag:

izwa
teppei
Hasrisa
dan sesapa saja yg baca blog aku nih..sudi2kan yer


~ GA ni terbuka sehingga 12/12/2010


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)