Halaman

Pengikut

18 Ogos 2011

Melepas lagi...

pagi tadi terlepas sahur buat kali ke tiga sepanjang dh 18 ramadhan nie.x sedar langsung..hanya sedar jam tepat pukul 6 pagi..adussss...padahal malam tu dh set alarm kat hanset nie..ker mmg ada bunyi tp aku offkan dan aku tido balik..ker mmg x bunyi tp aku dh set dah..nathhh..mcm ilang ingatan plak..klu bunyi pon x kan MIH x sedar jgak..

Baru je berangan nak sahur burger..smlm dok umah mak..mak mask burger utk berbuka dan bagi lauk untuk sahur sbb smlm aku, MIH n anak2 g Hotel Sunway, berbuka pose kat sana.

Alamatnya simpan je la burger tu dalam peti ais. Dan yg pasti perut aku sedang berkeriuk2 skrg nie..

Satu lagi cik p pon x dtg2 lagi nie..ok la alhamdulilah..sekurang2nya penuh ler pose aku thn nie. Tapi sejak 2 tahun lahirkan Filzah, hanya bulan Jun ari tu je cik P dtg pada 17 Jun. Bulan Julai n Now x dtg lg..x kan lekat kot..Haissss...nahiii..tp perut mmg ada skit muncit...hikhik..x wat test pon..sbb naluri aku lebih kpd lom rezeki nak preggy lagi...klu blh aku cadang nak preggy dlm bln 10/11 coz aku nak deliver bulan Julai or Ogos..senang nak celebrate. cam skrg nie bulan Julai, aku n Filzah dan 28 Ogos n 3 Sept, Farisha n MIH. Sgt best cmnie..Itu la yg dinamakan merancang..hiiiiii


  

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Mahu tudung terkini dan percuma~dapatkan di sini**







Tag
mamaishazah
intan berlian
mama tisya


Org yang bertuah akan diumumkan pada 22 August 2011



GIVEAWAY FOR RAMADHAN

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Mahu tudung terkini dan percuma~dapatkan di sini**
 
 
 
 
 
 
 
Dlm banyak2 beg tu, aku berkenan pada beg nie..
 
AC 005
 
 
Tarikh tutup
Menjelang Raya
 
 

" Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com"


**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**







Tag

Tarikh tutup 21 August 2011


Lucky Draw at Sewfabby

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Mahu tudung terkini dan percuma~dapatkan di sini**
 
 
 
 
 

Bonus

For bloggers and readers with twitter account, you may get two options of items if you blog or twit about this contest and link it back to us. Please leave the url in your comment for verification purpose ya. 

 

Five (5) lucky winners will be announced on September 2, 2011
 
 
 
 

"Ummi Iman 1st Giveaway"

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**





ku di tag oleh mamaishazah

Tag
huda
fieda

"Sahabat ibarat Mentari menyinar
  yang membawa kita ke jalan Allah. Sahabat haruslah bercakap benar dan bukan hanya membenarkan kata-katanya. Jika anda bersahabat,  berkorbanlah demi sahabat. Jika anda bermusuh, mengalahlah demi persahabatan itu." 



 

Kat sini juga aku nak upkan satu cerita yang sangat memberi inspirasi dan tauladan dalam diri aku, yang berlaku di zaman baginda Rasulullah SAW 

Tarikh tutup penyertaan: 
 9 September 2011 (12:00pm)


  

Murah rezeki mak

Smlm g kedai emas di Wah Chan kat Subang utk tukar barang kemas anak. Itu pun mak aku yang sponser..ada rezeki lebih jadi dia nak bagi pada cucu2nya iaitu anak dara aku yang 2 org tu la. Actually barang kemas kakak n adik aku beli 2 tahun dulu tapi ntah ler napa mudah putus padahal baru je beli masa tu..tapi bukan beli kat Wah Chan, ku beli di kedai emas Kelantan kat Puchong nun. Semalam mak aku nak tukarkan dengan latest design. Mungkin u all dh tau barang kemas 916 skrg harganya RM 190. So tukar 2 utas gelang tangan dan 2 utas gelang kaki dapat ler RM 17++.

Cuma cukup utk beli 2 utas rantai leher + 1 buah rantai berbentuk F. Hishhh...Bayangkan..???..Tapi mak kesayangan aku nie nak top up utk beli gelang kaki dan gelang tangan utk anak2 aku tu..Nak tgu aku yang beli dan tambah..ermmm kena pikir 2/3 kali sbb banyak lagi menda lain yang lagi penting yang aku boleh beli. Biasa la orang tua2 kan dia suka klu budak2 pompuan pakai barang kemas. Dalam hal nie aku ler yang untung sbb punya 2 orang anak pompuan.

Anak abang aku juga ada 2 orang gurl tp anak2nya tu alergik klu pakai barang kemas..hehheh..napa erkk??? dan anak akak aku dah sah2 kesemuanya lelaki. Rezeki pada anak2 aku ler.. Kiranya barang kemas tu sbgai hadiah bufdey kakak pada 28 Ogos nnt dan juga hadiah adik pada bulan lepas. Dan ada yang lagi best..aku pon dapat hadiah..hehehehhe...Mak aku juga belikan aku seutas rantai tangan yang leh tahan harganya. Kiranya tolak gelang lama. gelang tu pon mak belikan masa aku bujang dulu. Mak suh pilih mana yang berkenan. Aku pilih design simple but nice tp harganya mahal skit dari harga gelang lama tu..kan kata harga emas tinggi skrg..dan lebihnya mak top up guna duit dalam walletnya..TQ so much mak..tapi bab nie mak aku kena adil sbb aku ada kakak and for sure mak juga akan buat sebegini pada angah jugak..So angah..ko pilih ler barang kemas mana yg ko nak..sementara stok masih ada...hiiiiiii


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)