Halaman

Pengikut

01 Ogos 2011

Ragam bersahur..

**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**



Lagi 2 jam lebih nak berbuka dh nie..perut dh keroncong2..x patut betul..macm baru belajar berpuasa plak..x malu betoll...dlm hati x dak niat pon nak ponteng pose..Apa!!!..ingat zaman budak2 masa sekolah dolu2 ker nak ponteng2 pose..buat2 pose..dh dpt seteguk 2 air ..pose balik..x berbaloi sungguh!!!

Pagi tadi bersahur, jam 4.30 pagi aku dh bangun..panaskan segala lauk yg ada..nasi dh siap2 masak dh.. panas kan aje..tgh dok kejutkan MIH, Filzah plak merengek2 nak nenen..Jam dh kul 5.15pg dh tu..x kan MIH bersahur sorg..buka tv saluran ASTRO Ceria bg dia layan kartun..baru la adik senyap..kakak plak bangun..kakak ok jer..bangun terus nak susu..pas tu 2 beradik tu layan tv..ku pon mkn ler dgn tenang..

X lama tu..adik nangis lagi..mkn lom abis lagi nih..adik nie ngaco je laaa...ku wat dekkk jer..lama2 dia tertido sendiri..Kakak dari jam 5 tu sampai la waktu aku dh siap make up bagai, dia x tido2..Selalu 7.15 aku kejutkan utk mandi..Tapi hari nie kakak baik plak..senang je..ajak mandi pon mudah..slalu liat..mcm2 alasan..sejuk la..mngantuk la..Klu mcm nie kakak..hari2 bagun jam 5 pagi nak x???*wink*


YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST

**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**




YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST

Syarat-syarat contest (untuk mereka yang mempunyai blog) ;
1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST.
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengapa ianya merupakan pakaian terbaik anda.
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)

Tag






Gambar2 di atas nie menunjukkan aku memakai baju kesukaan aku.. Aku sgt suka baju pink bunga2 kecil nie di padankan dgn skinny jeans..Ia adalah antara koleksi pakaian yg aku suka..Lengan baju nie pendek..jadi aku suaikan dgn memakai inner..
Skinny jeans mcm nie aku ada 2 helai..satu warna biru n satu warna dark brown..

Bila aku pakai baju nie aku rasa macam muda remaja..hahahahaha

Tarikh tutup
28 Ogos 2011



SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)

**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**



she\

Jom join GA yang satu nie..Penganjurnya adalah Shazzy pemilik blog yg commeyy

ini syaratnya



ku nak tag
mamaishazah
anis nasri
lala latif

Nak tau apa hadiahnya...

Amacam?? berminat x dgn hadiah yang akan Cik Shazzy tawarkan tuh.. 
Kekadang bila BW ke blog budak2 remaja nie..teringat zaman bujang2an dulu..org tengah kemaruk bercintan citun..semuanya indah..yer x?? Meh sini, aku nak up satu entry dari blog Shazzy yg mengimbau zaman muda remaja aku dolu2..hikhik..* jgn marah yer Shazzy*
kalau date dengan bunny, perkara MESTI buat adalah tengok wayang. kaki wayang bunny ni. tak jenjalan pon takpe asalkan dapat melangut makan pop corn duduk diam-diam sampai la habis movie. kalau boring, shazzy tido. wakaka. sebab shazzy bukan kaki wayang. kalau tak kerana sayang, memang dah biar je dia tengok movie sorang-sorang. lalalalala *haaa tu kang ade yang touching tu :P lepas tu kalau tak ke pavi, g one utama. favourite place tuuuu! tapi tapi the best part of my day is when im with you. no matter where we go, what we eat, what we do and sorta ♥

mengada kan? hehe kalau tak kerana bunny sendiri confess suka aku, memang sampai sekarang la kitorang takde pape. kisah2 lama, let bygone be bygone. kononnya trauma la sangat lepas 3 thun menyolokan diri. tapi nak buat camne kan. dah memang tertulis akan ada perhubungan antara kitorang. and all i have to do now is berdoa yang dialah jodoh aku sampai akhir hayat. kalau korang nak tolong doakan pon boleh jugak :)
Amin ;D




Okehh...
AKAK DOAKAN PERHUBUNGAN SHAZZY N MR BUNNY BERPANJANGAN DAN BERAKHIR SEHINGGA KE GERBANG PERKAHWINAN. OLEH ITU AKAK INGIN BERPESAN CEPAT2 LAH BERUMAH TANGGA DAN PUNYAI HUBUNGAN YANG SAH SUPAYA TERHINDAR DARI PERKARA2 YANG TERLARANG (EHEM..EHEMM..PAHAM2 JE LA YER)..



TARIKH TUTUP
8 OGOS 2011


GA D'QISTEE BEAUTY & RAYA AIDILFITRI

**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**



Salam RAMADHAN tuk smua umat islam...

GA ringkas ini sempena Pembukaan Kedai Online Produk Kecantikan D'QISTEE BEAUTY.. STOKIS CIKGU CT cawangan KUALA LUMPUR n KLANG..

Jadi apa tgu lagi..jom ler join..berminat sila klik link ini

Antara HADIAH tuk kawan2 yg btuah spt berikut...;

Sgat2 simple dimple..

PEMENANG yg BERTUAH akan d umumkan pada MALAM RAYA AIDILFITRI...;) ;)


Let's Join it!!!

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1432H


Apa khabar? Sudahkah anda bersarapan? Harapnya takler ye… heh! Semoga kita bukan tergolong seperti mereka-mereka di dalam gambar kartun di atas…

Sempena bulan yg mulia ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1432H dan Menjalani Ibadah Puasa kepada anda di samping keluarga yang tercinta…
Mungkin ucapan saya ini hanyalah sekadar ucapan selamat sahaja dan tidak membawa makna pada sesetengah orang. Namun pada sesetengah orang pula walaupun ianya sekadar ucapan ringkas, ianya membawa erti yang besar pada mereka…
Ucapan itu tidak penting, tetapi ingatan dan silaturahim itulah yang paling bermakna…
Bagaimana dengan anda? Sudahkah anda menghubungi dan memberi ucapan selamat pada sahabat handai dan keluarga tersayang? Ya, saya yakin anda pastinya bukan mereka yang mudah melupakan semua orang disekeliling.

**kredit pada kartunisubi

GA : BAJU RAYA 2011

STICKY MODE
1.8.2011
 
GA : BAJU RAYA 2011
" WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA BAGI TAHUN 2011? "
Warna Kuning (Bersih)...hehhehe 
Tarikh tutup
1 Ogos 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)