Halaman

Pengikut

06 Januari 2012

mandi manda

Hiii..seronoknya dapat mandi manda..actually citer nie dh lama..Family Day tempat kerja..di Sunway Lagoon..Mmg dh lama sangat x pergi sini..kali terakhir pergi pun masa zaman bujang..itu pun ngan kakak n abang aku..kat dry park je la..nak g kat wt park nie semata2 utk mandi..baik x yah..segan ler..almaklum la zaman bujang..x rela you...hahahahha

Tapi sekarang mmg seronok..itu pon sebab bawa anak2..budak2 yg suka pon..jd aku pon tumpang suka jugak..bbrpa hari sebelum pergi family day tu, pergi shopping swimming suit budak2 kenit nie..baju mandi sedia ada zaman Farisha kecik dulu..filzah muat la..tp x best la..pakai baju mandi kakak..sian pulak..jadi beli la 2 helai swimming suit yang baru..




sebelum perasmian dan acara mandi manda..


perasmian dan acara senamrobik..ku tengok aje..x join pon

ini budak x sabar2 nk mandi..


Tgh syok mandi manda tu , datang cameraman Sunway Lagoon kat tempat kitaorang mandi tu..nak snap pic kitaorang satu family..ok jer...snap pye snap bagai nak rak, sure la nak tgk hasilnya kan..cun ker x...cameraman tu ckp klu suka boleh beli pic tu..ok me faham..

Kita org pon sambung la mandi..kakak sampai x nak naik2 ke darat..asik nak berendam je..sbb airnya x dalam..adik pon berani g kekawasan air tanpa aku n MIH..berani betul la budak kenit tu..





Bila balik kita org g kat booth utk tgk gambar yang di ambil dalam air tadi..ingat nak beli sekeping dua buat kenang- kenangan..nak tau berapa harga sekeping gambar tu...???..RM 35 you....mak aihhh...ku tanya klu nak soft copy berapa pulak..minah kat kaunter tu ckp RM 100..pikir pye pikir, baik la aku amik soft copy..at least ada 15 gambar dari beli sekeping yang harganya RM 35..Sudahnya minah tu burn gambar2 tu kat CD oraza...so nak tgk antara gambar yg cameraman tu amik..???tadaaa....






Sampai je kat kereta bbrp minit, budak2 nie terus tertido..kepenatan mandi tengah2 panas terik...Time kat umah aku tgk badan adik dh bertelau2 sunburn...ini kes terlupa sapu losyen kat badan..dh la bajunya seksi skit berbanding kakak..aku x ler sunburn sangat sbb pakai sopan konon...MIH dan kakak sunburn tang muka..apa pun kami sekeluarga sangat gumbira hari itu...

tengah memboyot pon ada hati nak berendam..

tema merah 4F

dengan budak2 kenit..
So itu je la..lain kali updated lagi yer..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)