Halaman

Pengikut

19 Ogos 2011

"giveaway by retrojingga!"

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Mahu tudung terkini dan percuma~dapatkan di sini**







Antara hadiahnya adalah~

1. glass pad bermotifkan citrus...bolehlah hidangkan air beralaskan alas gelas yang comel ni untuk tetamu pada hari raya nanti...

2. yang ini nadia tak tahu nak panggil apa...korang bolehlah gantung kat bilik korang or kat mana-manalah khas untuk hari raya nanti... =)

3. tiga flower brooch untuk korang pakai kat shawl ke, tudung ke...baju pun boleh...nampaklah comel di hari raya...hehehe~




Tarikh tutup
21 Ogos 2011 




GA Raya Pulak...

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Tudung cantik dan menarik secara percuma~dapatkan di sini**






tag
huda
mamaishazah
fieda


 
Tarikh tutup
31 Ogos 2011


AKU DAN JALUR GEMILANG


**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
**Barang kosmetik murah tapi branded~dapatkan di sini**




AKU DAN JALUR GEMILANG

tag
fieda
huda
sayangkuzie

LIKE page SAYA...


Ini ler gambarku dengan Jalur Gemilang..eehh..terselit plak anak dara aku a.k.a jurugambar yang ambilkan pic aku tgh syok sendiri bergambo dgn bendera..Nk suh MIH snapkan malu ler..kebetulan dia tak dak ari tu so cpt2 suh kakak amikkan pic mamanya nie..Actually bendera tu nak gantung kat umah sbb nak join kempen Kibarkan Jalur Gemilang anjuran PBT tempat aku bekerja. Sbelum tu possing dulu la... 


Ceritakan pengalaman menyambut Merdeka

Actually tak dak pengalaman pon sbb tak pernah celebrate hari kemerdekaan di malam 31 Ogos. Seingat aku masa kecil hanya tgk konsert artis2 menyanyi kat tv aje..bila dh kawin nie baru ler g tengok bunga api malam 31 Ogos kat luar..itu pon just bunga api jer..bawa anak2 sekali..

Tapi pada tahun 2007 paling bermakna dalam hidup aku kerana tanggal 28 Ogos 2007 (3 hari sebelum merdeka), aku selamat melahirkan anak sulongku yang di beri nama Farisha Qasdina (yg amikkan pic aku tu ler). Doktor jangkakan aku bersalin pada 31 Ogos tp kakak dh x sabar2 nak lihat dunia. Makanya kakak adalah anugerah ku sekeluarga sempena Hari Kemerdekaan yang ke 50 tahun.



Tu tarikh 31 Ogos kat gambar..baru 3 hari aku berpantang krn bersalin. Kakak pun baru berusia 3 hari.

 

Tarikh tutup
16 September 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)