Halaman

Pengikut

10 Jun 2011

" Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday "


Tempat hiburan yang akan mereka pergi dgn membawa si comel Dania Alisha ialah di Genting Highland 

Klu: Tempat hiburan kegemaran Cute Mum & Daddy..

Tarikh tutup
24 Jun 2011

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"


tag
mamaishazah
fieda

Nombor kegemaran saya adalah nombor 3 kerana saya anak ke tiga dari 3 orang adik beradik..klu boleh saya juga nak anak seramai 3 orang...x sikit dan x byk..just nice..heheheh (kesitu pulak...!!!)

Penaja GA yang pemurah: 
  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 
Tarikh tutup
25 Jun 2011

New Contest : Kami Kaki Blogging !


tag
mamaishazah
fieda
huda

Tarikh Tutup:
2 Julai 2011

contest 'anak ayah'


Farisha dan Filzah di samping ayahnya..nampak jer ayah 'cool'..tapi bila dorg nakal dan ayah trus pegang rotan..mencecet2 dorg lari kat aku..tau korg takut yer.. Disbbkan dorg pompuan, x leh la ayah nak kongsi minatnyer 'football'.
Buat masa nie, ayah masih dikelilingi oleh 3 perempuan di rumah..maklum ler both of gurl (sorg lagi tu aku ler)..Moga tuhan murahkan rezeki kita untuk beri baby boy plak ek ayah..insyallah..

Percutian di Tiara Beach Resort

tarikh tutup : 17 Jun 2011

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-)


tag
huda
fieda
hasrisa

"Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana.............."
Mereka adalah amanah dan harta yang tidak ternilai harganya..tanpa mereka aku tidak dipanggil mama. Mereka penyambung generasi keluargaku.

Tarikh Tutup:
12 Jun 2011

 

Cutest Baby Smiling Contest


Pic adik ketika celebrate bufdey atuk tahun lepas..time nie mak n adik x ready lg pandang kamera..sgt debab ini adik..

Nama Si Manja : Filzah Qasrina Binti Md Fazly
Umur Si Manja : 1 Tahun 10 bulan
Nama Ibu Si Manja : Fara

Tarikh Tutup:
1 Julai 2011
 
 

My Kitchen My Rules!..Contest


tag
huda


Adik sgt2 suke nyibuk2 kat bawah sinki nie..nak tau sbb apa??..sbb kat bawah sinki tu aku ada letak tong recycle dan plastik2 yang berisi barg recycle utk di jual..kan ker environment unit..sure la amalkan kitar semula..tapi yg buat aku meradang..tiap kali aku nak membasuh pinggan mangkuk, time tu jugak la dia terkedek2 selongkar tong tu..dh ler sempit..pulak tu buatnyer dia bukak tong tuh, x pasal2 cicak ker lipas ker yang kuar..dgn aku2 skali melompat..!!!

pic 1- adik ngan ala2 manja bersedia utk membuka tong tuh
pic 2- sesi selongkar dilakukan..pilih jgn x pilih..haipp!! babab kang..
pic 3- adik dh berkenan ngan kotak air milo tuh (leperkan dulu yer sblm recycle)..tgn kakak nyibok, suh adik simpan balik kotak tu dlm tong
pic 4- 'ada aku kesah'..adik trus bawak kotak tuh kat depan...sudahnya kat depan plak bersepah...
yaaa ampuunnnn!!!! 

tarikh tutup
10 Jun 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)