Halaman

Pengikut

24 Mac 2011

Belon..Belon Panas..

Salam..diam x diam dh sampai hari khamiskan..sgt2 best bila dh nak weekend nie..leh dok santai2 ngan famili..klu g jenjalan lagi best..plak tu gaji dh masuk, berganda2 la bestnyer..heheh..

Ahad ari tu g Putra Jaya..kan ada expo hot belon..sgt2 teruja..tgk kat tv ada mcm2 bentuk belon kat udara..thn lepas g tgk jugak tp x sempat sebab on the way dh hujan..pas tu jln sesak giler..sudahnya g singgah Alamanda jew..so thn nih x nak terlepas peluang lagi..

Actually sgt2 mengujakan adalah belon Doraemon..sbb..ermm..anak2 aku ler pye hal..aku dh dapat baygkan sure dorg tergediks2 bila tgk belon Doraemon tu terbang ke angkasa..wahh..sampai ke situ aku memikirkan tentang anak2..

tgk tu..x teragak2 ramainya manusia..sedang menanti belon utk ditiup dinaikkan
 
Sementara belon x naik lagi, kitaorg pon jenjln kat sekitar situ..tp tidak sesekali ke bazar jual mainan..kang rambang mata plak budak2 nih..klu g mmg menjerat poket sdirik..hahah..so nampak ada badut bagi balon suh kakak g beratur utk amik..
 
sgt lama ini hot belon utk di gemokkan..so dok la dulu..haus beb..balon badut bg tuh masih lg pajg kat tgn kakak
 
saat di nantikan telah tiba..belon sedia utk di gemokkan..*kakak ckp belon gemok..hahaha

Hot belon pertama di naikkan di iringi dgn sorakkan..ku jenguk2 jgk maner belon Doraemon tuh..??
 
kat belakang tu belon muka kucing..sampai ke sudah dak nampak pon belon Doraemon..kakak pon asik ty 'mama, maner balon doraemon..??' ..huhu..rupa2nya dorg x naikkan sumer sekali waktu petang tuh..ada bbrp belon dorg naikkan di mlm hari..ermm..alamatnya x kesampaian la nk tgk kakak..
 
x sanggup la nak tgu lama lg kat situ..dah lenguh2 kaki dh nunggu..so balik tanpa belon doraemon..x per ehh kakak..

My Incik Huby (MIH) mendukung anak2..kat tgn adik belon pjg tadi dh meletop..itu ler saki bakinyer..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)