Halaman

Pengikut

17 Februari 2011

Segalanya Strawberry

Baru berkesempatan untuk upload pic bercuti di tanah tinggi tanah rata Cameron Highland..wahhh..masih terasa2 sejuknya lagi..^-^..mmg la sejuk sbb ada air cond dlm opis nih..hahahha..dh kata g cameron sure ler yang fofuler di sana buah strawberry..bestkan..nak2 lagi fresh dari ladang kebun..


ngan ball strawberry..nenek belikan..utk adik pon ada gak..

Aku ada gak rasa buah strawberry bersama coklat..kak aku beli kat pasar malam Brinchang..mak aii..masamnya..ilang rasa manis coklat tu..ada gak ku beli buah tu untuk di bawa balik ke Puchong..actually sblom g sana, farisha asik tanya aku..'mama strawberry apa??".. coz dia tgk dlm buku bergambar huruf S ~Strawberry~..

so, puas ati aku bila dpt tunjukkan kat kakak buah strawberry yg sebenar.. tapi klu setakat buah sure tak tahan lamakan..??so, untuk sentiasa mengingati buah strawberry yang segar bugar tu ku membeli sumthing agar ku n kakak sentiasa mengingati buah yang julung2 jarang dapat dilihat kat sini..  

masak ranum nih..nyum..nyum...

hikhik..kasut tido..hahah..kakak punya sepasang, ku pye spsang..teka la klu pandai..ngehhh

beg hanpon..kecik je..ada 3 zip..leh letak 2 hp..i like...

sebab utama aku beli menda2 kat atas nih tak lain dan tak bukan kerana ia berwarna MERAH...
I LIKE RED..* tetiba plak...



 

ConTest Dia Dan LoLLiPoP

Jom ramai2 kita memeriah Contest Dia Dan Lolipop yang dianjurkan oleh cik anna-jueanna dan hadiahnya di sponser oleh sepupu cik jue..ini blognya..sila la singgah blog beliau ~ Ragam Keluarga Inchik Moza. Kepada sape2 yang nak join sila klik banner di bawah yer.


Syarat contest ni kena upload pic kanak2 dan lolipop. Sebenarnya byk pic Farisha mkn gula2 yang bertangkai tapi hat tangkai tu mesti x nampak..huhuhu..jadi ku godek2 pic raya, rupanya ada..tapi ramai2 ngan sepupunya..yang pasti bukan lolipop macam kat banner tu. Cuma ada gambar dia sedang pegang chupa-chupa dan itu merupakan salah satu sweeties faveretnya.
 
mkn chupa-chupa..i like..hehehhe
   
Possing raya tahun lepas..masing2 ngan aksi tersendiri..

tu tgh kumam chupa chupa gak tu..

tarikh tutup penyertaan 20/2/2011


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)