Halaman

Pengikut

14 Mei 2009

Cuti-cuti Mak n Abah Aku

Hujung bulan lepas mak n abah aku g Padang dan Bukit Tinggi, Indonesia..Saje je dorg p jln2 n mghabiskan duit..Mak n pak uteh aku pun g gak..kira dorg nie g ikut pakej ler..Abah aku mmg asal orang Minang dari Indonesia..so bila g sana mmg ramai ler orang minang..apa lagi ber'speaking' minang ler dorang..ada ler bbrp gambar yg abah aku sempat snap kat sana..yang byknya dia rakam kat video cam..

Nie dorg tgh nk mjamu selera kat salah satu restoran kat Bukit Tinggi



Sempat gak mak n abah aku posing kat luar restoran tu..



Abah aku bergambar ngan adiknya merangkap pak uteh aku..aku tgk gambar yg abah aku rakam tu punya la cantekk air terjun kat belakng dorang nie..tepi jln jer air terjun nie..tinggi bukan main..best plak aku tgk..akan jumpa air terjun nie on the way dari Padang ke Bukit Tinggi..



Nie kat dlm hotel..klu bukak tingkap tu mmg sejuk dan berkabus..maklum la kat Bukit Tinggi..

Best ar dorg g jln2..cm g honeymoon lak..huhuhu..aku gk kat sini tgh memboyot..yg pasti bila dorg balik, ole2 utk anak n cucu2nya x pernah lupa..hehhehe

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)