Halaman

Pengikut

03 Oktober 2011

Jom tambah trafik blog!



Tarikh tutup :  5/10/2011 - 2.30petang  (rabu) 3 hari dari sekarang.


GiveAway by Anis Athia



hadiah :

  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design  t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
  • Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
penyertaan akan diterima sehingga pukul 11.59pm 1 November 2011

Permulaan yang baik

Salam di pagi Isnin..Selalu hari Isnin memang ada sedikit kemalasan nak g kerja..Tapi x boleh selalu malas..Pepaham je lakannnn....

Hujung minggu yang santai semalam..sebab apa..sebab aku memang malas nak buat satu menda pon di rumah..Patutkah???...lantak lah..Serius..basuh baju yang berlambak tu biar MIH yang buat..baju banyak lagi tak berlipat dalam bakul..nak masak??..mmg ler idak..jadi aku just dok relaks dan baring2 je..mmg aku malas!!!..x tau napa preggy kali nie aku jadi pemalas...!!!!

Semalam tengah syok baring2, si Farisha amik sejadah dia dan adiknya..dia amik tudung sekali dan pakai..masa tu aku mengiring sebelah kiri..Bila aku pusing sebelah kanan aku tengok dorang tengah solat kat tilam yang sama tempat aku berbaring tu...

Kagumnya mama...huhuhu...(dalam hati aku ~mcm nak sembahyangkan jenazah pulak doh sbb aku baring kat situ nokkkk!!!!)

Aku terus snap pic guna hanset ..

 Kedua2nya sangat kusyuk dan fokus

 Adik ikut kakak~tengah sujud

 Adik dah hilang tumpuan sbb mama dok kacau amik gambar

 kakak kesorangan sembahyang tanpa makmum..adik dh nyibok nak tgk gambar yang aku dok snap tadi

Ni la dia 2 orang budak baik ~Penghibur mama dalam apa jua keadaan.

Sedar x sedar rupa2nya aku lom sembahyang Isyak lagi...ngehhhh

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)