Halaman

Pengikut

17 Oktober 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

**Sticky Mood until 10 October 2010**

http://mamalieyna.blogspot.com/

Antara syaratnya...

~Letakkan gambar Baby anda (anak sendiri ye) lingkungan usia 06 bulan – 36 bulan yang sedang dalam gaya ‘Exploration Time’ yang dirasakan paling Sweet & Cute! sertakan sekali NAMA & UMUR anak anda!


Ini la gambonya..



Nama : Farisha Qasdina bt Md. Fazly
Umur: 3 Thn 1 Bulan (28 Ogos 2007)..tp pic di ambil masa umurnya 1 Thn 6 Bulan

~ Ceritakan sedikit berkaitan gambar berkenaan..sesimple mungkin ye.

Puas ku godek folder akhirnya aku memilih pic nie..tgk tu dia tgh keluarkan duit yg x seberapa dalam wallet aku tu..antara lain yg dia keluarkan adalah kad check up pregnant coz masa nie aku tgh preggy 2nd baby..klu x silap kandunganku 5 bulan..aku pasti n yakin yg dia x tau itu duit..maybe dia ingat duit kertas tu ada lah kertas biasa..atau pon dia ingat kad check up aku tu jugak duit..kihkih...apa2 je laa...aku pon x kuasa nk larang dia selongkar wallet aku tu sbb penat baru balik keja..tudung yg ku pakai ku sarungkan je kat kakak sbb aku tgk dia dh mcm makcik kat pasar yg tgh kuarkan duit nk byr sayur..

dia pon wat x tau je masa aku sarungkan tudung tu..cam x dak apa2 yg berlaku..aku geramm trus snap pic tu...kesemua pic yg aku snap dia x pandang kamera..khusyuk btol dia nih..jgn jadi pompuan bermata duitan dah la yer kak..huhuhu...


jom intai hadiahnya..


akan ada 6 pemenang..harap aku salah sorg darinya..hiiii....




p/s: syarat tulis hingga 36 bulan means 3 thn jer..kakak dah terlebih 1 bulan umurnya..huuu..tp aku tgk komen peserta yg lain ada ty psl umur dan kak eina ckp if nak join jugak, pastikan gambar yang dipertaruhkan tu, adalah gambar anak ketika berusia bawah dr 3 tahun..kira gambar yg terkini, tak dpt la diterima..^_^ (picku siap ada tarikh tu kak)

So..apa tgu lagi..lets join...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)