Halaman

Pengikut

19 Jun 2010

Buy Online...

Akhir2 nie aku gemar lak nk beli barg secara online..dulu x hingin langsung..skrg dh mcm ketagih lak..huhuhu..dh mcm2 dh aku beli skrg nie..tp kbykannya brg utk diri aku sdiri la..stakat ini x pernah mghampakan..heheh

Untuk si manja 2 org tu..baru2 nie aku try nk beli hat..tgk dlm pic mmg canteekkk..sgt geram..so aku beli la sorg satu..dan ternyata mmg cantekk dan sesuai sgt ngan kepala anak aku..itu yg membuatkan aku cm nak beli lg nih..kopak makkk...


Adik masa nie tgh demam campak..sbb tu muka monyok jek..



Kakak tgh kira bintik2 kat muka adikk..



Cantekkk x???heheh


Banyaknyer Lampu...

Aduhh..awat la malas nk update blog skrg nie...masa ada tp vitamin M plak byk..huhhu..so ari nie tgh dok x dk keja kat opis aku pon update la wpun citer dh hampir basi..heheh..(pengakuan jujur).

Cuti Wesak Day baru2 nie (bulan May) kami sekeluarga g I-City, Shah Alam..Tgk lampu..akhirnya sampai gk ke sini..wpun dh ckp ngan hubby sgtt lama nk g sini..

Actually aku pernah menyewa kat Sec 7 nie masa study kat UiTM..tp mmg lain la tmpt nie dari dulu..Yela dh 12 thn dh aku 'nyahh' dari situ..hehehe..dh byk pbangunan n 'happeninggg' je aku tgk bila mlm..x cm dulu..sgttt membosankan..
Yang paling gumbira anak dara aku la..dia pelik apsal pokok ada daun lampu..kuikui...First g ari tu 'Q' panjang nk cari parking..udahnya cancel nk tgk cuma tgk lampu yg kat padang tu je dari dlm keta..This time berjaya coz kuar umah awal..hahahh..

Kakak bergaya tanpa disuruh..



Two Bunny in my heart...n in the middle..my sweetheart laa.....:P

mmg ramai gilerr manusia...



Padang lampu...tgk kat bawah tu kan ramai org..sumer sibukk berpossing..



Balik dari tgk lampu singah g mkn..lapar tgk lampu..heheheh..sempat snap adik..(kat kedai mkn pon x nk bukak ear bunny tu)..



Itu la antara aktiviti bersama famili..best..sukee tgk bila anak2 pon happy...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)