Halaman

Pengikut

28 Oktober 2011

GA FOR MY LUCKY FOLLOWER..5 HARI SAHAJA...:)


0 Oct 2011 jam 11.59 malam (5 HARI SAHAJA)

' Contest DANIEL ADIE : SISPA '

http://danieldeadie.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html


Kepada sesiapa yang berminat nk join sila letak sekeping gambar dalam keadaan  sedang membuat SENYUMAN IKHLAS dan sekeping lagi dalam keadaan SENYUMAN PALSU dan kedua-dua gambar perlulah diletakkan secara bersebelahan. 
 
tag
sayangkuzie
fieda
mamaishazah
 
ok..cer teka ner satu pic aku kat bawah nie senyuman palesu dan mana satu senyuman seikhlas mungkin..ermmm...



Of coz ler belah kanan tu senyuman ku ikhlas sampai tersepet2 mata aku..senyum pon hampir sampai ke telinga..ner taknya ..ada somebody bagi bunga..hahahah..pic belah kiri lak nak kata palesu tu..yer jgak kot..sbb pic ambik sendirik..hahaha..yang pasti walaupon senyumanku ikhlas atau tidak klu senyum sure nampak gigi...


'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
ia sekadar menyembunyikan kesedihan, menjadi senyuman dusta yang dipaksa-paksa dan tiada keikhlasan dijiwa. Walaupun mudah dilakukan namun bukan MUDAH untuk melahirkan senyuman yang ikhlas'


cilok pakcik google


berakhir pada 30.10.2011.
 
 

Laksa Asam keping..

Sejak preggy 3rd baby nie..mcm2 mknan yg aku x brapa gemar sebelum nie tiba2 jadi nak mkn plak..mengarut tol..tp sib baik la lom mintak yg bkn2 lagi..yg x tercapai dek akal fikiran kewarasan aku nie..hahahah..durian belanda dah dapat dan rasa dh..ok..dh x mo mintak lagi..paham!!!..nyusahkan mak bapak je mintak carikan..MIH mmg x kuasa nk layan aku mintak buah nie ari tuh..dia kata aku ngegada..huhuu...sib baik mak tersayang makbulkan permintaan aku tuh..cayang mak..hehhehe

Pastu nak pekena kaki ayam plak..ntah hapa2 ntah..tuk korg yg dh biasa mkn kaki ayam, mmg x heran la kan..Aku nie mmg tersangat la x suka kaki ayam sbb x tau nak mkn cmner..mana ada isi..lagi pon geli arrr...akan tetapi..wahhh..di suatu hari nk makan soto kat kantin..ada plak kaki ayam dlm kuah soto tu..trus tangkap cintan plak ngan kaki ayam..sudahnya tiap kali nk lunch cari dulu ada tak lauk berunsurkan kaki ayam..klu x dak baru skip ke ikan keli...hahahah...sampaikan casher pun tegur 'anak tu nnt kuat berjalan..'hahah...

Satu lagi, tiap Jumaat sure x lepaskan peluang makan laksa kat kantin sbbnya ada asam keping..letak manyak2 sampai penuh kuah..hahaha..tamak ini olang...

Dipenuhi dgn asam keping yg berkeping2..

Pekena plak air asam boi limau ais
..mengancam

Pulun..jgn x pulun...hahaha

burrrrr...kenyang mak..sodap..leh la tido pas nie..rehat panjang...



"Contest Gambar Cool"

http://limelog.blogspot.com/2011/10/join-contest-amnidiary-dan-menangi.html

gambar cool ?? bukan bermaksud gambar tu sejuk kan ... ... 

aku rasa semua golongan blogger boleh fikir sendiri , 

semua cerdik pandai kaannn :)

Jadi apa kata kita ramai2 join contest nie..tayang gambar cool korang..klik link di atas atau banner yer..Nak tau apa hadiahnya..RM 100 you..klu x nak g main jauh2..hiiiii


Tarikh tutup 15 November 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)