Halaman

Pengikut

25 Februari 2012

kakak wat persembahan 2



Lama dh x updated entry nie..padahal byk nk citer tp kemalasan melanda..Ok..citer pasal kakak dulu la..Hari Sabtu lepas kakak wat persembahan sempena Sambutan Tahun Baru Cina..Actually persembahan tu utk kanak2 yang berumur 6 tahun..tp kanak2 umur 6 tahun sangat kurang di 3C tu jadi mereka pilih kanak2 yang berumur 5 tahun utk join persembahan. Aku tgk senarai yg masuk persembahan tu, kelas 5 Orkid kakak sorg jer..Aku paham apa sbb cikgu kakak pilih kakak..maybe dia tgk kakak nie mmg suka bab2 kebudayaan nie..cm mama dia..ahakkss...kakak wat persembahan Dikir Barat guna lagu Dikir Putri..


Dalam aturcara tu suh amik anak kul 8 mlm pas buat persembahan..so aku ngan MIH pon g la dewan tempat kakak wat persembahan pas maghrib..rupanya persembahan pon lom buat lagi..Aduiii..dh la dikelilingi kaum dorang pastu ngadap nyanyian dorang yg bising tu..ngan tarian naga la..lom gendang lg tuh..aku rasa klu bkn nk ngambil anak mmg aku x dtg kat sini..

Sudahnya persembahan budak2 Kompleks 3C jam 915 mlm..Apa pon aku x sangka kakak buat diluar jangkaan aku,,bila suh tunjuk camner kakak wat persembahan, dia x mau tunjuk..tp kat dewan tu, pandai plak dia berdikir puteri..cam nak nangis plak rasanya...terharu sungguh..





selesai wat persembahan..be a gud gurl doter...


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)