Halaman

Pengikut

07 Julai 2011

Cara utk elak meniru

Masalah budak suka meniru masa periksa mungkin akan berkurangan kalau diorang kena paksa pakai macam nie..


tapi aku rasa x praktikal utk buat camgini..klu jarakkan meja kan baguih..x yah ler nak tutup telinga bagai..merimaskan.. sapa suh beli meja panjang..Ini mesti kes tersalah beli meja kat sekolah..



Layan movie

Transformers Dark of the Moon

Mlm nie nak g nonton movie Transformers..actually dh lama dh janji ngan anak dara sulong aku tuh nk p tgk citer nie masa preview kat citer Kung Fu Panda ari tu..Kan ker citer robot semestinya kakak xcited..so mlm nie ada peluang apa lagi carry on ler..bukan famili aku jer tp member2 opis yg lain pon ikut serta jugak nonton filem nie..

So..moh ler kita...

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu


CABARAN PERTAMA – Top Referral
1) Anda hanya perlu menjemput rakan-rakan  anda untuk LIKE FAN PAGE THE LOOKS
2) Rakan-rakan anda pula perlu meninggalkan jejak di ruangan komen blog ini.


 

TAG
mama ishazah
sakura bloom
axieana
nurshahfamily
lee ann
CABARAN KEDUA- Reka Tag Line

1) Anda hanya perlu menjemput rakan-rakan  anda untuk LIKE FAN PAGE THE LOOKS
2) Reka apa2 sahaja tagline yang ada berkaitan dengan Mary kay atau apa2 perkara berkaitan dengan
    kecantikan. Pastikan tag line tersebut original.

"YANG TERBAIK ITULAH MARY KAY"

TARIKH TUTUP
5 OGOS 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)