Halaman

Pengikut

02 Januari 2012

sempat jugak..

Nak updated apa yang tertnggal selama 2 minggu x updated blog nie..Jumaat lepas (30 Dis) sempat jugak la bawa anak2 ke Pameran Upin & Ipin di Muzeum Negara..Actually pameran nie sepanjang musim cuti sekolah tp dh hujung2 baru nak g..x la ramai sgt..kebetulan mmg apply cuti akhir tahun ngan MIH..so x kemana, plan g sini je la..

Yang pasti, anak2 sangat seronok..bbrp hari sebelum nak ke sana, mmg bgtau nk g tgk upin ipin..siapa nakal x yah g..so..jd baik seketika..meh aku tempek gambar je layer..



adik takut ngan gambar2 besar nie..bergambar pon kena paksa..tp kakak suka jer..


bergambar ngan uncle Muthu..perut aku cam kena pegang ngan mamak nie plak..

MIH ngan anak2

Dlm banyak2 tu, kakak suka karektor kak rose..kat umah pon berlakon cam k.rose ngan adiknya..

teratak opah..cam dlm kartun tue..

bilik upin & ipin..siap ada seragam sekolah lg kat atas katil tue..

nie bilik kak rose

bilik opah..

kaka senyum lebar dpt bergambar

beli kipas n buku mewarna jer..

tiket masuk..

possing kami bertiga..
nampak x perut aku dh besar..sekarang dh 27 minggu dh..campur tolak dlm 2 bulan lebih lagi bakal baby baru akan lahir..so excited..

Bersiaran dengan UNIFI

Tahun baru dengan UNIFI..sangat teruja..tiada lagi keLEMBABan dalam berinternet..betul...x tipu...Nie semua gara2 dh bosan dengan ASTRO yang asik2 putar citer yg sama je..mana xnya..dh potong ASTRO hampir 2 bulan..tp kadang2 bila aku dok umah mak aku sesekali tengok citernya masih jgak seperti 2 bulan yg lalu..x sia2 aku potong awal..itu satu hal..P1W1Max aku pon aku dh terminate..hampir 2 minggu dah..tu yg lama x updated blog tu..nie dh pasang UNIFI leh la berblog x hingat...hahahha...







Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)