Halaman

Pengikut

28 Februari 2011

Perempuan dan Fesyen..

hiiii..sanggupkah anda jadi mangsa fesyen..atau fesyen jadi mangsa anda...fuhh..mendalam maksudnya tuh..tapi klu berfesyen untuk nampak cantek dan meningkatkan keyakinan diri ..why not kan..semua manusia terutama perempuan suka bergaya..tapi jgn ler berlebih2an sampai menyusahkan diri..bak kata pepatah..yer ker pepatah..Biar Papa Asalkan Bergaya...

Tapi klu dah papa..nak bergaya pon dah x dak mood..toll x?? Jadi biar la berpada2..actually ku tengah berkira2 nak pergi ker x one of the function in my ofis..Kiranya macam majlis bergaya sakan ler bagi staff di ofis nie pada 4 Mac nnt..tema pada malam itu adalah "Glamorous Night"..aduhh..kepala ada fening la..nak sarung baju apa lak mlm tuh..mengalahkan penerima anugerah plak aku nih...hahahha  ..ku sgt2 teringin nak pakai dress..tapi bila pergi window shopping baju yg aku teringin tuh sure x dak..aku x nak beli baju yg lain..kang nyesal x sudah..lagi pon pepaham ler klu shopping ngan MIH nih..asik nak suh cepat jer..plak tuh asik nak ngekor aku..aku suh dia g layan anak2 kat tempat mainan bebudak tuh x mo..klu MIH ada dekat time shopping nih aku jd x selesa..ada jer menda yang di komennya..sudahnya x jadi beli..huhuuhu

dress cam gini la yang menjadi idaman hatiku..tp amat jarang2 aku nampak time shopping..byk di online jer kot..

Bila dah dapat baju nnt sure nak pikir pasal tudung plak kan..nak tudung stail apa plak..kang sudahnya aku pakai tudung cam gini..hahaha..ada brani...mintak simpang.....

kihkih..aku tgu jer sapa artis malaysia yang berani nak pakai tudung fesyen cam gini..

2 in 1..leh jadi tudung n bantal..hahahah

simple but nice..heheh


Contest Senyum Paling Ceria!! :D


klik banner utk turut join!!!
Antara syarat~ 

Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :)

ku nak tag mereka2 ini utk joinkan diri..

izwa
dyahaha
farah shamsudin
mimie
tomatokering
bambam
hasrisa
dan sesiapa yg baca n3 nih


Salah satu team KMK Jabatan..gediks tgu turn..actually tgh neves..tp wat2 happy dan senyum dengan ceria bila kamera snap..

TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)


Al-Fatihah

Salam..kalian sihatkah..??..ku alhamdulilah..masih dikurniakan tubuh badan yang sihat..beberapa hari yang lepas ku balik Batu Pahat, Johor..Makcik MIH meninggal..x tau penyakit apa..doktor x blh detect apa sakitnya..pernah beberapa kali masuk darah tapi darah yang di masukkan tu ilang dalam bdan..jadi hampas..kan ker pelik tuh..??kann...dan beberapa kali jugak lah mesin hospital tuh rosak time check up makcik..pelik lagi kan..dan akhirnya tanggal 25 Feb yang lepas jam 7 pagi makcik MIH meninggal..time dapat panggilan tuh kami dah bersiap2 nak g keja dah....alih2 MIH cakap makcik dah meninggal..so, g Taman Medan amik parent MIH dan trus bertolak..ponteng EL keja lg..

Kiranya baru 41 hari arwah atok meninggal dan sekarang makcik plak..mmg masa atok meninggal makcik dah terlantar dah..yang musykilnya x tau apa sakitnya..

Allah Maha Mengetahui..Moga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman..Amin

jenazah di bawa turun dari van ke tanah perkuburan..

semoga rohnya di cucuri rahmat..amin..
 
memori 4 tahun yg lalu..arwah sedang menepung tawar di majlis persandinganku..
 p/s:..tp ada sesuatu yang membuatkan bulu roma aku meremang semasa di kampung..ermmm...nak citer ker x yer..seram arr...nnt la aku citer..nak kumpulkan semangat..huhuhu



Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)