Halaman

Pengikut

01 Mac 2011

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy

 
jom join..tujuk anak2 yang baru lahir..sure cute kan..berminat sila klik banner di atas..


Antara syarat~
-letak gambar anak masa newborn (umur 1 hari -2 bulan) dengan aksi comel (tak kisah aksi apa..lagi bagus kalau FRESHHH FROM OVEN maksudnye kt Hospital lagi

-kalau ada lebih dri 1 anak..just masukkan gmbr depa dlm satu entry n susun cantik2 ye... max 3 sahaja....

Jadi aku letak seorang anak 3 pic..heheh leh x amiey..??

Memori terindah menjadi ibu pada tahun 2007..anak pertama dilahirkan gurl..sangat2 happy dan teruja..dilahirkan secara normal dan alhamdulilah amat mudah..


Beberapa jam selepas dilahirkan..telah dibersihkan..pic nie di snap oleh abah aku di bilik baby..di Hospital DEMC, Shah Alam tanggal 28 Ogos 2007 (Selasa jam 10.21 pg) berat ~2.50 kg

Nama ibu: Fara
Nama anak : Farisha Qasdina bt Md. Fazly
Umur sekarang: 3 tahun 6 bulan
 
tgk baju pon gedobos..halus sgt..usia farisha baru 3 hari..yang pasti tarikh kat pic tu adalah Hari Kemerdekaan yg ke 50 tahun M'sia..tgh melalak la tu..tgh di siapkan oleh neneknya..

Farisha dah 2 bulan dan badannya sgt semangat..time nih dah terasa lenguh klu dukung...baru pas eyakkk dan masih pakai barut..

Ok..beralih kepada anak ke dua aku..gegurl jugak..di lahirkan secara normal tetapi di induce sbb 'pintu' x bukak2 sedangkan adik x sabar2 nak lihat dunia..


Beberapa jam selepas dilahirkan..telah dibersihkan dan dibawa jumpa mamanya buat kali pertama untuk di susukan..juga di Hospital DEMC, Shah alam tanggal 12 Julai 2009 (Ahad jam 3.45 ptg) berat ~2.80 kg
Nama ibu: Fara
Nama anak : Filzah Qasrina bt Md. Fazly

Umur: 1 tahun 7 bulan 
 
Filzah berusia 3 hari..baru lepas dimandikan oleh neneknya..mmg aku x berani nak mandikan anak..nak2 lagi masa berpantang..mmg aku releks abis ler..masa lahir ada bintik merah pada kedua2 mata putih filzah..tapi sekarang ilang dah..  
  
Ini pic 2 bulan kendian..tahun ke tiga berumahtangga dengan 2 org anak..Filzah pon dah bertambah bolat..tu Farisha dah jadi kakak..
So..setakat ini ku memiliki 2 orang anak..dan mereka adalah hartaku yang paling berharga...

TARIKH TUTUP : 31 MARCH 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)