Halaman

Pengikut

16 Ogos 2010

Ye ke..???

N3 nie aku dpt masa tgk ber'blog walking'di blog tintacomellote.blogspot.com..actually aku baru je berjinak2 ngan en.Nuffnang nih..aku pon x berapa tau detail menda nih..tp ramai blogger kata bleh menjana pendapatan..x tau la cmner..aku pon try la daftar last week..pas tu letak banner kat sidebar blog aku nih..antara info yg aku baca kat bawah nih..

En. Nuffnang Lebih Suka Blog Peribadi
Ini adalah berdasarkan pengalaman ibu sendiri, mungkin lain orang lain pula penilaiannya, terserah.Ibu mula kenali Nuffnang dengan BlogShop sebab memang itupun blog yang mula-mula. Hampir 7 bulan kemudian barulah ibu buat satu lagi blog yang berbentuk peribadi ini. Niat asalnya dulu hanya untuk menceritakan dengan lebih lanjut barangan yang dijual di BlogShop tetapi bertukar kepada lebih peribadi pula.Jika hendak dibandingkang dari segi traffic, jumlah unique visitor bagi blogshop adalah berganda-ganda daripada blog ini, tetapi untuk BE blogshop jarang sekali dapat CTR bonus. Berlainan dengan blog ini yang punya visitor yang malu untuk ibu beritahu kalian tapi selalu mendapat extra income melalui CTR Bonus.Ibu berpendapat bahawa En. Nuffnang memang lebih menyukai blog bersifat peribadi yang anda boleh ceritakan tentang apa sahaja daripada blog menjual barang yang terhad entrynya berkaitan barangan yang dijual sahaja.Takkan lah ibu nak cerita pasal puasa pula di blogshop kan? Tidak sesuai rasanya, jadi lebih baik di sini menjadi mediumnya.Walau apapun blog pilihan En. Nuffnang kita, terima kasih kerana beri kita peluang jana pendapatan tanpa sebarang modal.

Season 4 - Cute Funny Eating Baby..

Sila scroll ke bawah untuk entry terbaru...sorry to say....
Haaaa..yang nie best...pic anak mkn..ermmm..hadiahnyer pon leh tahan..g holiday..cheewahh..aim grand prize jer aku nih...kihkih...nk kena godek2 pic nie..ner tau ada yg sesuai ngan contest nie..godek pye godek aku terpikat ngan pic kakak yang satu nie..

Tapi sbelum aku terlupa..baik aku ikut syarat Wajibnyer coz aku tgk cm straight jer pembuat acara nih..heheh jgn marah haa...nie aku nak tempekkan banner contest yg cute nih..



4 detail info regarding this contest leh la terjah di blog suziey yer...
Pic yg aku kira sesuai adalah di bawah ini...masa nie kakak tgh mkn ais krim coklat ngan lahapnyer..oppsss..ngan sesungguh hatinyer..maklum la 1st time dia di beri izin utk mkn ais krim.. Abis comot hingga ke dahi..Pic nie pon dh lebih setahun aku snap..(leh ker nie kak suziey???)


Nama : Farisha Qasdina bt Md. Fazly
Umur : 2 Tahun 11 Bulan (28 Ogos 2007)

Ayat2 cinta yang WAJIB di ungkapkan adalah :

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

dah..nk g comment ke blog beliau...daaaa


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)