Halaman

Pengikut

09 April 2010

Yeey..yeey..bear baru....

Beberapa hari lepas, ayah belikan kakak bear baru..masa ayah bwak balik tu, aku sdiri pun terkejut..mak aii x dk besau lagi ker...?? tp masa tu kakak tgh tido jd sabar la tgu kakak bgun utk surprisekan dia...hehehhe

Tgu pye tgu lama plak kakak nk bgun tido, sbb ayah nk kuar dh kul 10 mlm..ada keja skit..so aku kejut kan la dia..alih2 dia mgamuk..mnangis2..huhuu..ayah suh dia bukak almari baju mickey mouse sbb ayah sorokkan bear tu kat dlm almari..bila nmpak bear lagi mnangis plak dia...so surprise x mjadi la yah.....hahaha

Tp nangis kejap jer..bila ayah dah kuar, apa lagi..terserlah semula la nakalnyer tu....

Usung bear ke bilik...nak angkat x larat..

Anak daraku ini dh pandai pilih baju sdiri..asal malam je nk pakai suar jeans dan bj lengan panjang..kan ker panas tu..tp dh tu yg dia nk..lantak ler...

Sumer bear klu blh dia pnye..adik satu pun dia x bagi..sian adik..tgk tu, kakak dh mnguap..ngantuk lagi la tu..mana x nyer tido kena kacau...

Cheewahhh..posing ngan bear baru la kakak..



p/s: terserlah contengan mural kat dinding tu...huhuhh

Bulan Taklimat....

Assalamualaikum...jumpa lagi..baru berkesempatan utk update blog...nk bg tau pasal keja la skit..dari hujung bln Mac sampai pertengahan April nie aku agak kesibukkan skit utk mnjelajah bbrapa buah sekolah bg memberikan taklimat mgenai pgurusan sisa organik...

Oleh kerana apa2 program yg melibatkan sekolah, aku yg handle so aku ler yg kena bg taklimat..mmg agak kepenatan sbb waktu pagi kuar site ptg plak g sekolah..klu kena ari tu ada 3 sekolah..maunyer terkeja2 aku..huhuh..tp keadaan tu sebulan jer..dh abis taklimat tu..back to normal..heheheh

Aku up la skit pic di sekolah yg aku dh pegi wat masa nie..



Tapi kalau taklimat sisa organik nie diperlukan waktu cuti terpaksa la keja waktu tu..slalunya taklimat hujung minggu nie program member aku sbb ia melibatkan komuniti ssuatu taman..klu mcm tu terpaksa la bwak anak skali..

Pic kakak masa taklimat kat di Taman Bukit Kuchai...


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)