Halaman

Pengikut

11 Januari 2011

Contest The Sexiest Baby

Untuk turut join..di persilakan untuk klik banner baby seksi di atas yer..

Antara syaratnya adalah ~

Gambar bayi mestilah tanpa baju (seseksi yg abis klu boleh - tp yg 'tu' censoredkanla yer)
Sila nyatakan sekali nama bayi & tarikh lahirnya.
Ini gambo yang seksi dari adik, siap ada bear lagi untuk menutup apa yang x di tutup ..hikhik..sgt suke main air..

Filzah Qasrina
1 yr 6 mth

Tarikh tutup : 20 Feb 2011

CONTEST INTO THE MIRROR

Sempena pemergian tahun 2010 dan kehadiran tahun 2011 ini, suka cita kiranya Cik Hifaz menganjurkan satu contest yang diberi nama 'CONTEST INTO THE MIRROR'. Contest ini bertujuan untuk menambah kenalan blogger beliau.

Antara syaratnya ~

Ceritakan sedikit perihal gambar tersebut..


Actually, aku snap pic nih kat toilet opis..hahahah..kebetulan nak g inspection kat site so bawa kamera, teringat ler contest yg ku nak join nih..masih simpan dlm draf autosaved coz pic into mirror x dak plak..almaklum ler, ku segan la nk snap pic depan cermin..cam klakar jer..cam syok sdiri pon ada gak..kuikui...


ku nak tag

izwa
enna banan
pinkygirl


tarikh tutup 15 Januari 2011


contest senyuman si cilik


click banner 2 join
dateline:12.2.2011

ini pic contest

Farisha Qasdina berusia 2 hari..pic di snap 29 Ogos 2007..

ini pic nyibokk..

ini sekarang ~3 thn 5 bln

"JOM FOLLOW kainlampinsaya"

click banner 2 join
dateline:30.1.2011

nak jemput
izwa & dyahaha

Sampai jugak..

Semalam singgah umah mak..amik barang yang telah di pos sbb menang 3rd winner -Pregnancy Moment Contest . Rupanya hadiah saguhati Contest Cotton Kurung - Idma Textile pon ada sekali..
Jom tgk apa yang aku dapat..



ok..free giftnya adalah magnetic white board ben 10 - kakak sgt2 teruja bila tgk ben 10, busha cutie sock dan hair accesories..di sbbkan free postage so aku pon beli ler busha summer pants yg ada pic bear tu..utk kakak coz dia g sekolah pakai uniform gaun..so klu sarung busha tu idak ler nampak suar dalam..panjang sampai peha..heheheh
ntah apa ler yg kakak conteng tuh..

free gift yg satu lagi adalah personal diary..cantek gak..cam wallet jer..


Tq para penaja..harap ada tuah lagi pas nie..

Tertinggal Bas

Adusss...kan dah kena tinggal bas..sian Farisha...eh..eh..aku tengok farisha suke jer kena tinggal ngan bas..sbb blh ayah n mama g antar dia ke PPK, Kompleks 3C nun..
Alkisahnya..pagi tadi sampai jer kat taska..kami tgk kanak2 ribena yg kebiasaanya mmg dh ready kat dalam taska tgu bas dah tak dak..ku antar filzah kat salah seorg pengasuh dan ku tanya 'dorg sumer dah pegi ker??'..'aahh kak..bas dah pegi dah..' ..kan..sudahnya kami ler yg g antar farisha sendiri..
Sampai jer kat PPK tu..aku cari2 pengasuh yang ikut budak2 nie bersama dalam bas..tp x jumpa..berdasarkan time table kakak klu 8.30 -9.30 pagi dorg tgh breakfast..so..aku tinggalkan kakak kat kantinnya utk Bfast..aku tgk makcik kantin tu bagi dia makan koko crunch ngan susu..masa aku nak tinggalkannya untuk balik ke opis, sedihnya..rasa cam nak tgu dia abis makan..aku ckp ngan kakak..'makan sampai abis yer kakak..mama x der nih..'..my incik hubby tgk dari tingkap kantin jer..aku x cakap ngan kakak, mama nak g opis..kang x pasal2 dia nak ikut plak..huhuhu
sedihnya la..sampai kat opis..aku call pengasuh..sampai kesudah x berangkat2 hp dorang tu..aku nak tanya..apa jadi ngan anak aku tuh..sure dia tercengang2 tgk mama n ayah dia dah x dak..member2 yg lain pon x dak lagi..sob..sob...
hampir tghari baru pengasuhnya call aku balik..rupanya bas tu g amik budak2 kat kuarters pulak..baru g PPK..patut ler x dak member2 farisha kat kantin..kat kelas pon x dak org..
moral of the story..jgn nak lambat2 bersiap kat umah fara..kang x pasal2 kakak kena tinggal bas lagi...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)