Halaman

Pengikut

28 April 2011

"contest baby menguap comel by atie"


Atie telah menganjurkan contest bersempena dengan her 4th anniversary pada 1 Jun nanti.. dan tarikh tutup contest nih tentulah 1 JUN 2011..


jom kita sama2 join..

Konon nak wat surprise..kejutkan kakak dan suh dia bukak almari sbb sorokkan bear besau tuh dlm almari..rupa2nya dia bantai nangis..maybe masih mamai sbb kena kejut dari tido..tuh yg nguap x hingat tuh..

Nama: Farisha Qasdina bt Mad Fazly
Umur: 3 thn 9 bulan (masa snap pic umur 2 thn 11 bulan)
Nama Mama: Fara


CONTEST SEHATI CWL & FARA


klik banner untuk menjoinkan diri

Glitter Words


SERAMAI 11 ORANG DI CARI SEBAGAI PEMENANG..
Glitter Words

JOM JOIN RAMAI2

MOH KITA TERJAH BLOG
C.I.K.W.A.N.I.E.L.O.V.E.L.A

Ku mmg nak join..eehh..ehh nama salah seorang penaja sejibik cam nama aku lahh.. 

ermm cik fara ker aku nih..?? no..no..no..itu 4 tahun dulu..skrg dh title Puan okeh...kihkih..so, cik wanie n cik fara nie compom single mingle lagi kan..

jadi sila la ngorat..(pepandai aku jew..ntah..ntah dh ada tunang..)
 
 HADIAH TEMPAT PERTAMA HINGGA KE LIMA~Lumayan sehhh
TEMPAT PERTAMA

  1. BAJU ALA2 KOREA TAJAAN CWL
  2. 2 HELAI SHAWL TAJAAN FARA BUTIKPINKKU
  3. AKSSRY SHAWL TAJAAN CWL
  4. PERFUME BAU PILIHAN KORUNK TAJAAN CWL
  5. HEADER CUN dibuat oleh shafiq : TAJAAN CWL
  6. BADGE mcm CWL kad tepi side bar yg bulat tu yg cute 2... TAJAAN SYAFIQ
  7. TOPUP RM 10 TAJAAN BIEYLA

TEMPAT KEDUA

  1. 3 HELAI SHAWL TAJAAN BUTIKPINKKU
  2. 4 aksesory tajaan CWL

TEMPAT KETIGA
  1. 2 HELAI SHAWL TAJAAN BUTIKPINKKU
  2. 3 Aksesory tajaan CWL

TEMPAT KEEMPAT

1. 1 HELAI SHAWL TAJAAN BUTIK PINKKU
2. 2 Aksesory tajaan CWL


TEMPAT KELIMA

1.HELAI SHAWL TAJAAN BUTIKPINKKU
2. 1 Aksesory tajaan CWL



SAGU HATI KEPADA ENAM PEMENANG
ENAM PEMENANG AKAN MENDAPAT SEHELAI SHAWL YG COMEL DARI:


DAN

TOPUP RM 3

TAJAAN BIEYLA

ini ler pic aku yg bujet comel

ku sebagai model hp murah..ahakkss

tag:

izwa
hasrisa
izan idma
cik bunga
(tarikh tutup contest bila2 je dorg nie rasa nk tutup~suka hati dorg la sbb dorg penganjur..)


"Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung / Berbaju Melayu"


ku tempek pic anak sulongku..

pic ketika farisha berumur 1 thn 3 bulan..

snap beberapa hari yang lepas..3 thn 9 bulan
Nama: Farisha Qasdina bt Md Fazly
Tarikh Lahir: 28 Ogos 2007

Ucapan khas untuk anakku a.k.a kakak~

Jadilah seorang kakak yang penyayang, penyabar dan bertanggungjawab. Jadilah kakak yang disegani dan dihormati. Jadilah seorang kakak yang sangat menyintai PENCIPTAMU. Dan jadilah seorang kakak yang selalu melindungi diri dan keluargamu..Kami Sayang Akan Kamu..
Anakanda Farisha Qasdina..

nak tag
anim
fieda
ID Follower: Fara
referrer: nana

jgn lupe mention aku sebagai referrer ye..tq
berakhir pada 10 Mei

21 April 2011

"Contest 'I LOVE MY EYES' from manis blog"


saya sayang mata saya..hehehhe


*TARIKH TUTUP 30 APRIL
 JAM 12.05 TGH MLM .

"CoNtESt & 1sT giVEaWaY FrOm MaNis bLog"


ku tempek pic bersama rakan2 x sedor diri..hahahaks..

aksi terlarang 3 sekawan...

tarikh tutup ? bile2 jewp . . .

SO TUNGGU APEW LAGY . . JOIN JGN TAK JOIN KERANA HADIAH NYER DITERBANGKAN KHAS DARI SINGAPORE YEA!

 

19 April 2011

"Contest Natural Beauty"

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/03/contest-natural-beauty-abg-stalker.html
~Syarat-syarat~

-Wajib la meng'Follow belog kapcai abg stalker ni atas dsr kesusilaan
-Harus la memPertandingkan satu (1) gambar:

Perempuan = MUKA TANPA SEBARANG MEKAP

wahhh..sangat terserlah kecelaan diwajah..huhuhu..tp sgt natural kan abg stalker...^-^
ku nak tag:
izwa
izan idma
cikmisi
hana kirana
lala latif

Expired Date: 1 Mei 2011  - (11.59pm)

Jom Join Give Away Aimi !

 

Tag
sya
izan idma

tarikh tutup:
30 April 2011

18 April 2011

[ Bloglists] Jom Masuk Bloglist Prince Untuk Bulan Mei Nanti


syarat -syarat...

1.buat entry..letak header blog ni dan tulis tajuk cam kat atas tu..link kan ke entry ni..

2.bagi sebab kenape kowang nak join bloglist aku..kena jujur....
Sebab~ walaupon Prince masih remaja  tapi blog kamu tidak menampak kan kamu sperti seorang remaja..that y ler followers kamu mencanak tinggi..dan ku mau seperti itu..ok ker..?? ini betol2 bukan cobaan yer Prince katak...

3.apa pandangan kowang tentang aku dan blog ni....jawab kena ikhlas..(nak kutuk pun boley )
Pandangan tentang kamu~x nampak..ermmm cuma nampak blog kamu jew..rupa kamu lagi la aku x tau camner..huuuhu..tp kamu seorg studentkan..sila anggukan kepala..dan kamu very friendly person..tol x tipu tau.. 
Pandangan tentang blog~nampaknya kamu seorg yang kreatif..punyeer header yang comeyy..kamu juga rajin ler nak mengupdated n3..blog juga kemas dan x berserabot cam blog haku..Plak tu ada pilihan hari utk publish n3 (hari Rabu entry apa erkk)

4.tlg lawat blog kawan baik aku ni...soal hati ...( bagi traffik jew )...

5.siap ??? tinggalkan link entry kowang kat ruangan komen..
6.tarikh tutup ??? bile aku termuntah nak update...hehehe

Vogue Preggy Mummy Contest

Klik link di atas

 Masukkan gambar anda tengah pregnant samada gambar baru ataupun lama yg penting vogue, cute dan ceria (pakai baju koleksi danita maternity adalah amat digalakkan) ehhehe

Masa nie tgh bersuka2an ngan anak sulong~farisha qasdina..tp naper aku jer yg nampak ceria sedangkan anak aku nie cam boring jer..ahahahkss...
Nama : Faradiyatul Liana bt Abu Samah
 pregnant anak ke-2, masa nih 5 bulan preggy
tahun : 2009

Jom ler join :
1. huda
2. nurkima
3. dyahaha


 Sila Like Fanpage


Penyertaan dibuka dari 5 - 30 April 2011, iaitu semua gambar dan entry blog perlulah dibuat semasa tarikh tersebut

Semua gambar akan dikumpul dan dimasukkan kedlm album di fan pages & ita maternity Onlline Store (http://www.facebook.com/Danitamaternitystore)
Undian 'Like' akan bermula pada 1 -31 mei 2011
Pemenang adalah berdasarkan undian 'Like' terbanyak.

Ayat Selepas Bertahun2 Kahwin

Sebelum Tido:


6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun: Sana sikit lah… Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!
More than 10 years : Tido asing2….laki tido depan tv, bini tido ngan anak2…hahaha

Pakai Toilet:


6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana !!!

Balas SMS:


6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K..
16 tahun : …………………. (tak balas terus!!!) hehehe….

Dating process:

6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???
More Than 10 Years : Buang tebiat ker you ni? Cakap mengarut….

Pulang Kerje:


6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih…
6 bulan : I’m BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):


6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak..
More Than 10 Years : Dah tua2 pun nak beli hadiah ker? Mcm budak2 jer..

Telefon:


6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh… Your call…
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH…. ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:


6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak..Rasa pun sedappp…!! !
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?
10 Than 10 Years : Today balik lambat, I makan kat luar ngan kengkawan…

Memaafkan:


6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!

Baju baru:


6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah… Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan percutian:


6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler… Senang sikit tak perlu naik flight…
6 tahun: JALAN-JALAN? ?? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:


6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK ..
More Than 10 Years : X der keje lain ker, asyik tengok tv jer…

Hahaha...agak2nya uĆ³lls dlm kategori yg mana satu..kihkih..nape leh jd cam gitu ehh..??..ayat 6 thn ke atas tu menunjukkan cam ada masalah dlm komunikasi..adakah itu juga berkaitan dgn bosan?? Kenapa bosan ini suka sangat menempek dalam diri? Macam mana nak jauhkan kebosanan yer?
So..sebagai permulaan perlu memulakan segala menda yg Positif..wahh..cam nk bg motivasi la plak..*kes x sedar diri..hikhik
Bermakna kita tidak perlu berfikiran negatif dan klu kita rasa bosan tahap gaban, senaraikan apa yang menyebabkan kita jadi bosan yang teramat dan aku yakin apabila kita senaraikan, cthnya bosan ngan pasangan *klu ada sbb2 lain tuh aku x tau la erkk..hasil sebenarnya TIADA SEBAB untuk kita berasa bosan. Jadi kenapa nak membosankan diri? Tepuk dada tanya selera lah yer. yehaa!!..tp klu dh time bosan x tau nak wat aper..baik tido jer..kan best..hahahha

Laptop jahanam...

Salam...pagi Isnin yang x berapa nak ceria..naper..hukhukhuk..cam x dak mood jer x tau naper..rasa cam nak cuti secuti cutinyer...hari nie hingga Rabu, MIH g kursus di Sepang, waaaa..ku bila MIH x dak amat2 malas x rajin nak drive sendiri..masa bujang dulu no hal jer..lg satu yg wat aku bad mood my lappy dh cam hampehhh..smlm ingatkan nak BW ler..kan cuti weekend..ingat nak update N3 pasal Sukan taska anak2 pada Sabtu lepas..pic dah transfer dlm lappy..pic dlm kamera pon dah abis di delete..lappy plak wat hal..tetiba jer kat monitor laptop tuh cam crack bentuk rama2..terperanjat mak..aku cuba shut down..n kasi releks jap lappy tuh..try on balik kuar lagi butterfly tuh..ermmm..apsal ntah..bengongggg...

Nak kena mintak warranty kad kat my mom nih..aku harap my mom ada simpan lagi..watnyer mak aku lupa ner dia letak or dia ckp dh bg kat aku..naya..napa mintak kad kat mak..??of coz ler lappy tu kan my mom yg beli kan..heheheh


That not my lappy..but the prob exactly the same..

Apsal erkkk.....


"1st GiveAway by PinkUmmi"

Sangat galak mata baby kat atas nih kan..?? Ini ler anak PINKUMMI..untuk join GA beliau sila klik banner too..


Ku cuba join GA ni coz CikMisi yg jemput so fara try la da best utk join...(rasa janggal plak sebut nama sdirik kat blog nih..) 

(sape klik SINI jgn lupa letak Fara sebagai referal okeh)
Syarat2 nya xsusah mana tapi kene jawab 3 soklan..So jawapan nya ialah:
v
v
v
v
v
1. nama anak ke2 PU: NUR AUNI NAJWA BINTI MOHD FADELI
2. anak ke2 PU dilahirkan pada : 5 APR 2011 jam 1719
3. persamaan ank pertama & ke2 : Post date dpp tarikh due yang sebenar

Tarikh tutup: 30 JUN 2011 (10.00 MLM)

ku nak tag:
izwa
zatie 
yuyu
hana kirana
huda

15 April 2011

"Saudagar Musafir Cheesetart Giveaway"

click banner 2 join 
dateline: 30.5.2011 

SM Online anjurkan giveway pertama
Menyediakan perkhidmatan serbuk kopi, rempah ratus, tempahan kek dan cupcakes
Setiap peserta yang join akan mendapat diskaun RM lima 
Itu tandanya penganjur tidak lokek..
  perghhhhh....
lain macam jer pantun aku nih..lantak laaa...

tag: izwa,hasrisa,aima,huda dan sesiapa yang baca blog ini.

Saya Nak Keychain dari Pee Dee

click banner 2 join 
dateline: 24.4.2011
tag
izwa

13 April 2011

"CERIA SIHAT GIVEAWAY"

klik banner utk join


Tuan penganjur GA telah menjemput aku utk join GAnya..tq sya coz membuat jemput2 utk aku..hahahha



HADIAH :-

7 Sample Lactolite bernilai RM 38.00
untuk
setiap 7 pemenang

(maknanye 1 pemenang dapat 7 sample)

Jom ler ikut serta..ner tau nasib menyebelahi aku kalian...

TARIKH TUTUP:-

25 April 2011

Wajah imaginasi kakak

Salam ceria..wah..sihatkah kalian semua..hehehh..ku alhamdulilah ok n masih sihat..kali nie nak share aktiviti anak dara aku yang sulong tu..sapa lg klu bukan Farisha..semenjak dh hantar ke 3C nie, asik melukis je kerjanya..mana x nyer klu tanya ' kakak, td kat sekolah belajar apa?' jawapan standard dia ' belajar kaler' ermmm..tp aku yakin bkn semata2 kaler mengaler ajer yg cikgu dia ajar..sbb aku tgk time table dia ada subjek lain..maybe subjek contengan menjadi kesukaan dia..sbgai bukti dinding umah aku abis di contengnya waktu umur 2 thn..skrg aku tgh memantau adik plak..stakat nie bakat menconteng dinding blom terserlah lagi..hiiii..

Ini la antara hasil lukisan kakak..

 

Itu la dia org berwajah bolat..katanya ini ayah..ini plak mama..huhu..kakak awat pendek nar rambut mama...^-^...

12 April 2011

Contest Lumayan Teka Bunga Blogger Shakiddo

Klik di sini

 
A) Apakah nama BUNGA gambar di atas?
BUNGA POKOK DUIT-DUIT

B) Terima kasih kepada salah seorang SPONSOR HADIAH iaitu hazmanfadzil.com

C) Soalan pemutus seri. Apakah 3 digit terakhir bagi RM1 di bawah. 3 digit tersebut adalah sama!
888

 Tarikh Tutup:
16 April 2011
Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 18/4/2011



Jom Sertai "Syok Blog Contest" ? RM10 !!!

tag2 
Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011

10 April 2011

Ramalan, Tafsiran, Makna Tahi Lalat

Jom saje suka suki..nak check tahi lalat kat diri sdiri, of coz la tau mana letaknya tahi lalat tuan empunya dirikan..hahh..ada yg x perasan kat mana tahi lalat sdiri..ker tetiba makin hari makin byk lak timbul tahi lalat..^-^ ..


Konon tahi lalat yang ada pd tubuh kita memiliki makna baik dlm kehidupan, sifat atau tentang lainnya. sila la check makna tahi lalat korg skrg..
  • Ubun-ubun – Tamak akan harta benda, jahat dan jahil
  • Unyeng-unyeng – Banyak akal, pendiam tapi cerdas
  • Kepala bagian belakang – Dapat dipercaya, pemberani dan sabar
  • Kepala sebelah kanan – Banyak rezeki
  • Kepala sebelah kiri – Wataknya buruk
  • Dahi kanan atau kiri – Wataknya buruk
  • Dahi tengah-tengah – Pandai dan baik hati
  • Pelipis kanan atau kiri – Banyak rezeki
  • Kelopak mata atas kanan/kiri – Pandai membawa diri
  • Kelopak mata bawah kanan/kiri – Sering menderita
  • Ujung mata kanan/kiri – Dapat dipercaya dan pendiam
  • Pangkal hidung – Pandai dan baik hati
  • Alis kanan – Suka menolong
  • Alis kiri – Dicintai banyak orang
  • Hidung – Banyak rezeki
  • Hidung bawah – Pandai bicara, banyak rezeki
  • Bibir atas – Cerdas, banyak rezeki
  • Bibir bawah – Baik hati
  • Pipi kanan/kiri – Dermawan
  • Pipi tengah – Disukai
  • Ujung mulut kanan – Pandai bicara
  • Dagu – Pandai bicara dan jujur
  • Telinga kanan – Keras dan mudah marah
  • Telinga kiri – Pandai dan jujur
  • Leher depan – Bijaksana
  • Leher belakang – Kecil hati, putus asa
  • Bahu kanan – Pendiriannya teguh
  • Bahu kiri – Pikirannya selalu ruwet
  • Buah dada kanan/kiri – Nafsunya besar
  • Antara buah dada – Baik hati
  • Punggung – Dapat dipercaya
  • Tengah perut – Dapat dipercaya
  • Pinggang – Jujur dan tabah
  • Pangkal paha – Tangkas dan banyak rezeki
  • Kemaluan – Nafsunya besar
  • Lutut depan – Kuat berjalan
  • Lutut sebelah dalam – Hatinya tidak tetap
  • Betis – Dapat dipercaya
  • Tulang kaki kanan – Pemboros
  • Tulang kaki kiri – Pemberani
  • Pergelangan kaki – Kuat berjalan
  • Tumit – Tidak dapat dipercaya
  • Jari-jari kaki – Suka bekerja
  • Lengan kanan/kiri – Suka bekerja
  • Telapak kaki – Baik hati
  • Telapak tangan kanan – Pandai menyimpan harta
  • Telapak tangan kiri – Pemboros
  • Telapak belakang – Kuat kaya
  • Ujung siku – Baik hati
  • Siku bagian dalam – Selalu tabah
  • Jari-jari tangan – Banyak rezeki
  • Pergelangan tangan – Pemboros
haaa..dh check dh..??camner..ok x maksud tahi lalat korang tuh..tp harus di ingat..ini sesaje jer yer..jgn plak terlalu taksub sgt percaya..apa2 pon Allah lebih mengetahui setiap kejadian..

*sumber di sini..

06 April 2011

Exam..Exam..hari mentelaah..

Salam
Mood membaca x dtg lagi nie..camno..??sok exam..bkn further study okeh..nak mentelaah (ayat x hingat) pon cam x sempat jer nih..asal bukak buku kat umah..sibokkk la si kakak pon nak study gak..mmg arrr baguss..tp ada jer yg dia akan tanya..so camner nak study ngan tenang..aishhhh....

Makanya..ari nie kat opis aku mogok..ahahahah..aku x nak wat keja..*leh ker cam tuh..blog pon aku rasa  x nak update *wat masa nie ler...di sbbkan aku nak bukak buku..bukak bkn sebarang bukak..tp kena serap kat dlm kepala otak nih..

Actually sok exam pengesahan jawatan..baru nak sah??sblom nie x sah taraf ker??hahahah..sblom nie ku berstatus kontrak..rezeki Allah Ta'ala thn lepas ku dapat taraf Tetap, tu yg sok exam pengesahan jawatan tuh..wpon soklannya berkisar keja rutin tp bab Akta, perintah dan bermcm2 maknenek lagi tuh aku masih konfuse..

Plzzz mood meh arr dtg sini..Fuhhhh!!!!



zwani.com myspace graphic comments

05 April 2011

Giveaway: SHOPPE OPENING

klik banner utk join..

Sempena pembukaan SHOPPE ini..The House of CintaAmal (THC) telah membuat

Giveaway: SHOPPE OPENING...


tag 3 rakan

Izwa
dyahaha
huda
dan sesiapa yg baca n3 aku ini..


due date:11 April 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)