Halaman

Pengikut

31 Mei 2011

1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique


Jom join GA nie coz blogshop nie ada jual bermacam2 barang yg sgt2 kaum hawa suka..jom usha apa yg ada..
Antaranya~

Lengan cardigan ini seperti ala kaftan/ kelawar =)
Bat Knitted Cardigan Harga : RM35.00/sehelai
 Sweety Puffy Maxi Dress  Harga : RM60.00/SEHELAI
 JAKET EKSKLUSIFHARGA : RM34.00/SEHELAI
Amacam..ada yg berkenan ker?? nak tgk lagi byk baju2 yg cantik n comey2 g la terjah blogshop KZNabihah Boutique
Jom tengok plak apa syarat nak join GA boutique nie:
tag
mamaishazah
fieda
 
wow memang best hadiahnyer...
So tgu apa lagi..
Tarikh tutup: 31 MEI 2011

Beto Khusyairi dah kawin

Ntah knapa akhir2 nie aku sgt minat pada pelakon yang satu nie..seingat aku sejak bulan pose thn lepas dlm citer Geng Surau..pastu bulan Feb ari tu aku layan citer Kashaf Imani..mamat nie gak berlakon ngan Syarifah Amani..mmg best giler citer nie..boleh lak aku layan nangis..aku rasa citer nie pon dah basi sbb skrg pon dh nak masuk bulan Jun. Tapi tiap kali ulangan kat ASTRO, make sure aku akan tgk jgak wpon dh tgk 2@ 3 kali..Nama pelakon nie Beto Khusyairi dan sekarang ni muncul pula dalam cerita Juvana dan Cita & Cinta. Korang tengok tak?

Beto Kusyairy
khasyaf Imani
Rupa2nya si Beto nie dh kawin..apa da hal..nak tgk wife dia..hhaa nie ler..dan blognya very speaking london..kihkih...Kalau korang nak kenal isteri Beto Khusyairi boleh lah berkunjung ke blog dia di SINI ye..

Tapi lakonan si Beto nie sgt2 berkesan..semcm ada aura..nak kata macho cm Fahrin idak ler..tp aku suka ler klu dia berlakon..

aku x ler jeles dia possing cam gini..sbb aku pon leh possing camgini ngan MIH..heheh

akan sama jer face dorg nie kan..

Semoga jodoh kalian berpanjangan dan dikurniakan anak yg comei..heheh

ikhlas dari fan Beto Khusyairi



contest : hepi besday daddy!!!


Semata2 nak join contest nie..sanggup aku selak satu persatu n3 si nureenasir..dan akhirnya aku dapat gak tarikhnya..nie x copy org lain yer..hahahha..
MOHD NASIR BIN NORDIN (23 Jun).."Semoga panjang umur dan berbahagia di samping isteri dan anak tercinta..Amin.."


CONTEST GAMBAR GILER PINK


Klik banner utk join

Saya follow BLOG ARIEYSHA CHAN kerana.. ia adalah syarat utk join contest gambar giler pink nie..secara tak langsung leh tambah rakan blogger.

Tag
huda
fieda
mamaishazah


ku selepas bbrp hari abis berpantang anak yg ke 2..sgt2 gemuk..huwaaa...

TARIKH TAMAT:
20 june 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)