Halaman

Pengikut

22 Februari 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

http://apisv3.blogspot.com/
 Antara syarat
~letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jahit.

Di sebabkan aku x membela kucing tp hanya membela hamster..jiran aku pon x dak kucing tp ada kedai jual baju manakala aku x kenal sapa pakmat dan rostam tukang jahit maka aku mengexposekan pic farisha bersama Putih semasa di kampung..

Actually, Putih adalah kucing kepada Atok My Incik Hubby (MIH) * masa pic nie di snap atok masih adalagi..now atok dh meninggal last month ;( ..

Perasan x kat dahi kucing tu ada nandek..cam india..tu kerja bibik Indon la tu..dh x dak keja lain..kucing pon nak di inaikan..dia kata senang nak cam klu Putih ilang..


Farisha sgt suke pd kucing ini dan berhajat utk memasukkan Putih ke dalam beg pakaian utk di kidnap..no way kakak..tu binatang..bukan baju..

tag:
nurkima
Izwa
Aras 10
Auni miyukie
   

tarikh tutup: 30 April 2011



'Cute Baby Style Contest'

Sila klik link ini yer..Purple Light atau Huda @ Contest & Giveaway

Ini pic Filzah dan bunga merah tanpa memandang kamera..tangan mama x masuk kontest yer..


 Nama anak: Filzah Qasrina bt Md Fazly
 Umur : 1 thn 7 bln
Tarikh lahir : 12 Julai 2009
 Nama ibu : Fara 




Gunting n tampal

Hehheh...last week x g mana2..just dok umah jer..melayan kerenah anak yg semakin nakal bijak mengusik sesama sendiri..wahh..ayat nak menyedapkan hati nih..MIH plak x dak kat umah..keja..so bertiga ler kat umah ngan putera puteri2 ku..so aku memikirkan apa la nak wat ngan dorg nih..asik ler menangis jer..klu x adik yang nangis..kakak..klu x kakak yang nangis..adik..klu x dorg yang nangis..aku..kihkih...aku pon dah cam raksasa dh kat umah tu asik terjerit2 kat dapur bila salah sorg menangis..yang si kenit tu pon x padan yang kecik (kecik pd usia jer..tp badannya semangat)..kakak elok menconteng mengkaler buku..dia tarik buku tu..dah melalak..so mesti nak balas balikkan..eeeee......

So..aktiviti yang satu nih mesti kakak suka sbb boleh sepahkan umah meningkatkan kreativitinya..perlu guna gunting, gam dah majalah lama..

tgk tu majalah IKEA..ada banyak pic furniture..megazine tu ler yg jd mangsa..

Ini budak sgt suke wat aktiviti ini..well done..!!!
 
Budak yg nyibokk..si pengacau..sayang adikk...*sila abaikan menda yg kaler biru kat tepi tuh yer..
 
Fun activities..

Taraaaa..dah siap...so simple..but it's fun..sumer pic kat paper tu dia yang pilih sdiri utk ditampal..eehhh..terselit plak upin n ipin..


Hadiah dari Kenitchiko dh sampai..

Salam..wah baru ari nih ku kerja..smlm ponteng E.L coz si kenit Filzah x sihat..sian plak nak antar dia ke taska..yang musykilnya siang suhu badannya tak tinggi tp bila petang nak membawa kemalam baru bdan dia panas..tengah malam meragam la..tido ku juga terganggu..asik nak nenen jer..tapi bilaku ingat besar ganjarannya ibu yang menjaga anak tengah malam nak2 lagi yang masih menyusu bdan so aku redha jer..

Tadi si penganjur Extrem Makeover from Kenitchiko~daydreamer call utk update ttg giftnya..dah sampai ke blom..udah dear..

Actually dh dpt last week dh present nih..tp lupa nk update..sorry dear coz lambat wat n3..heheh..Apakah itu..Geo Lens..tapiku blom rasmikan lg coz masih guna lens yg sedia ada..nnt ku dah pakai ku update yer..



Tq penganjur Kenitchiko n si tenit yang comey..^-^..


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)