Halaman

Pengikut

15 Mac 2011

::Jangan Pandang Camera Contest::

klik banner utk join
masih sempat ker nih..last minit join..

ku nak tag 
izwa
nuyue
hasrisa
dan sesiapa yg baca entry ini


tgh menjalankan siasatan berkaitan aduan ikan banyak mati dan timbul di kolam tadahan USJ 3A..aku yang belakang sekali baju cekelat tuh..akhirnya misi berjaya menemui punca kejadian..hahahah

 


:::contest dulu lain sekarang lain:::


klik banner utk join

kupilih perbandingan dari segi umur coz klu nak banding antara waktu aku bujang ngan dah kawin nie lebih kurang sama jer..x byk perubahan..maintan gitew..hahaha..so aku pilih la perbandingan masa aku budak hingusan dan dah jadi mak budak nih..

Actually masa kecik aku leh dikategorikan budak yang berbadan semangat means berisi ler..dan adik beradik aku suker sgt panggil aku debab n tembam..huhuhu..malu tau..rambut aku pendek dan halus.. anak2 aku xpecially filzah ikut klon aku..bulat..n bila aku dah dewasa..of coz ler imej berubah..seingat aku bila usia 13 tahun, badan aku mula susut..pengaruh dari dunia luar..chewahh..n aku x nak cubby2 lagi..tapi alhamdulilah, walau aku mkn byk mana pon weight aku still x naik..leh katakan semua baju zaman bujang dulu masih boleh dipakai waktu sekarang..that why la aku x leh nak tempek perbandingan dari segi style.. 

 ku nak tag rakan RH
izwa
nuyue
hasrisa

tarikh tutup: 17 mac 2011



"baby with uncle @ aunty giveaway"

Klik Banner Untuk join..


Pic Farisha ngan Pak Usunya, adik bongsu My Incik Hubby (MIH) merangkap adik ipar aku yg bernama Md Yazid..pic nie di snap semasa raya thn 2009..Farisha mmg jarang jumpa pak usunya nih..tu yang muka mencebik bila pak usunya peluk nak bergambor..tp skrg dh ok dh..sbb dh biasa ngan pak usu sbb usianya pon dah 3 tahun...

Nama: Farisha Qasdina bt Md Fazly
Umur: 3 yr 7 mth (dlm pic 1 yr 1 mth)


p/s: tahniah juga wat yazid coz bakal jadi ayah bulan Julai nnt..


Tarikh Tutup:31 Mac 2011


Melati Mirror Giveaway


Sapa nak Hand Mirror from India ??..angkat mouse..!!!..ada 5 semuanya. cantek2 belaka..Cik Faz Melati ngan baik hatinya nak bg kat aku kita2 yang bertuah je yer...ngan syarat kena join GA di blog beliau..sila klik sini utk menjoinkan diri..


tomeyy gak si melati nie kan..(sumpah bkn ayat bodek..)

"Allahuma Kamma Hassanta Khalqii Fahassin Khuluqii"
[Ya Allah, sebagaimana engkau telah memperindah kejadianku, maka perindah pula akhlak ku]

  Amin..

x tempek gambo..x sah..

due date :31 Mac 2011
 

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)