Halaman

Pengikut

14 Julai 2012

Salam Jumaat..dh ari Jumaat dh kan..pasti ramai yg tertunggu2 cuti hujung minggu..tp minggu nie aku kerja la..apa blh buat..sian si kenit Fazril..nampak gayanya kena la angkut tiga2 anak aku ke opis coz mak bapa aku ada hal..what to do..???

Ari tu aku ada upkan entry pasal Filzah Qasrina..puteri aku yang no 2 tu..ulangtahun kelahirannya yang ke 3 tahun pada 12 Julai (semalam)...tersenyum2 angah bila aku nyanyikan lagu bufdey n bgtau hari tu hari jadi dia..mula la dia nk minta mcm2..yang pasti dia minta kek DORA..hahah

So mlm sbelum 12 Julai tu aku packing jajan utk 15 orang  kawan2 angah yang satu bilik dengannya di taska..budak2kan suka jajan..for sure la sweetieskan..



Fazril pula pada 12 Julai tu dah 4 bulan usianya..tgk tu sangat nyenyak dia tido time aku wat kerja potong memotong utk sediakan jajan angah..


  

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)