Halaman

Pengikut

15 Julai 2011

SAYA DAN KACA MATA


SYARAT2 NAK JOIN .
1 . HARUS follow blog lya . n like page lya (kalu sudi )
2 . copy banner CONTEST SAYA DAn KACA MATA n letakkan kat entry korng .
3 . sertakan gambar korng pakai KACA MATA .
 
 
4 . story cket sal gambar tuh . na byk pon ta pe . =p
Pic di atas nie kami satu family g PD..sampai di sana petang..cuaca panas terik..mmg silau ler mata..jadi aku pon memakai baju spek mata ala2 kaler cokelat gitu..si kakak tu sibokk ngan belon buih..soh pandang kamera langsung x mau... 
 
 
4 . tinggal kan link korng kat ruangan komen contest nie .
 
5 . tag kat 3 kawan korng . 
cik misi
lala latif
eada

Tarikh tutup
31 Julai 2011


Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection



ku di tag oleh Mamaishazah..dan kali nie ku nak tag eisya

Hadiah-Hadiahnya
Tiga Pemenang Yang Bertuah Bakal Menerima Sekotak Vco (Worth Rm39.90 ) +

Barangan Dari Raflessia Collection ( Shawl / Selendang, Inner Syria Worth Rm20+ )- Total Worth

Rm59.90 ......Eh Postage Tak Masuk Lagi. Kalau Campur Postage Rm7 (Pos Laju) So
Total Hadiah Sebenarnye Worth Rm66.90 !!!!

TARIKH TUTUP
15 OGOS 2011 J
 
 

"Blogku belum popular.."


Popular??...hahaha..perlu ker blog popular..klu orgnya popular ok la kan..hehehe..tgk aje la followers aku tuh..nak capai 100 org pon payah..bertahun gak tuh rasanya..seingat aku blog aku tercipta tahun 2008..dan tahun nie baru aku rajin nak post entry..sepanjang 2 thn lepas aku suka membela spider kat blog nie sudahnya bersawang.. 
Jadi adakah salah satu faktor untuk membanyakkan followers atau dengan kata lain utk popular patut menganjurkan contest/GA...???


Tarikh tutup
15 Julai 2011


Lovely Giveaway..

Lovely giveaway dianjurkan oleh 3 blog....


Tag
lala latif
cik misi

Syaratnya mudah, kan?? dan meh kita tengok apa hadiahnya..

Leg Warmer untuk 2 orang pemenang, yang akan memenangi sepasang leg warmer setiap seorang. (sesuai dipakai dihari raya...owh anak anda akan berseri dengan leg warmer ini..) Hadiah ini disumbangkan oleh Lenloy-Closet.

Hadiah seterusnya, merupakan iklan giveaway/contest, atau apa saja, selama ianya berjalan (sehingga tarikh tutup) dimuka depan paling atas Gift4Blogger.(sticky post beserta banner GA/contest penganjur melekat..)..Blog yang mengiklankan giveaway, contest dan lucky draw blogger secara percuma...




Dan hadiah seterusnya, merupakan 2 pemenang, akan memenangi entri khas di Lulu-Pages, sticky post selama 24 jam...Pergh...trafik si cantik manis ni, jangan ceritalah.. hebat woo....

       Ini bermakna, akan ada 6 orang pemenang yang akan bertuah....

       Tarikh Tutup 29 Julai 2011 
 
 

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)