Halaman

Pengikut

30 November 2011

Puss In Boots 3D..cam nak menari jer...

Ingin dapatkan pelbagai jenis baju termasuk baju kurung, jubah dan dress dari jenis kain lycra yang selesa dan sesuai untuk cuaca panas?? Juga pelbagai jenis baju fesyen terkini yang dijual pada harga berpatutan?? Jom singgah



Weekend yang lepas mmg sangat2 boring..maklum la 3 hari cuti..Tambah lagi cuti Awal Muharram..Cuti mmg la best tp klu setakat asik dok kat umah jer..ala bosan sangat..So, terfikir dh lama x bawa anak2 g nonton wayang..pula tu citer Puss In Boots 3D dh kuar..apa lagi..terjah la panggung....


Best ar citer dia..sangat2 comel telor kucing tue..nak2 lagi time dia menari2..alala..cute..klu aku dapat mmg aku picit2..hahahha...



Tapi disebabkan 3D, kena pakai ala2 spek mata gitu dalam panggung wayang tue..mula2 mmg x selesa sbb spek tu besau sangat..rosak tudung i tau..hiiii...mula2 farisha excited la tgk citer tue dgn pakai spek ala2 pelik (baginya)..lelama dia dh penat kot sbb asik dongak jer..kan dh ckp tadi saiz spek tu besar...dh separuh citer tu dia dh x mo pakai dh..tp screen dia dah x nampak real la..cam kabur2 dan nampak double..tue yg filzah boleh tido tu..dia x layan citer kucing tu..padahal bila dia nampak poster Puss In Boots bukan main bising lagi mulut dia...




Aku rasa elok la diorang wat KIK upgrade saiz spek nie sesuai ngan umur atau saiz muka dorg..klu ikut umur, aku yg tua dh besar nie pon bila pakai spek tu asik terjatuh je kat bawah idung..ker idung aku x cukup mancung...hahahha

Tgk perut dh nampak..hiii..leh la berfoto shoot utk realisasikan hadiah dari contest

APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

 

Musical Mobile dah sampai

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join 
Ingin dapatkan pelbagai jenis baju termasuk baju kurung, jubah dan dress dari jenis kain lycra yang selesa dan sesuai untuk cuaca panas?? Juga pelbagai jenis baju fesyen terkini yang dijual pada harga berpatutan?? Jom singgah http://ralphpines.blogspot.com/


Alhamdulilah..hadiah dari GA My Little Secret & Fisher-Price yg di anjurkan oleh  dah selamat diterima last week..Ku pemenang bg segmen pertama tapi tempat ke tiga dan hadiahnya berupa Musical Mobile bernilai RM119.90. Baru hari nie nak updated..mana x nya dapat hadiah je terus simpan sebab nanti ada je yg nyibokk nk rasmi mainan nie..sapa lagi klu bukan 2 anak dara ku yg x makan saman tue..hiii...

 Masih dalam kotak lagi..x buka apa pon..kira nie adalah hadiah pertama bakal baby ku nanti...


Wahhh..seronok bangat nie..

Nak tengok entry kemenangan..klik sini...


25 November 2011

Bukan I-Pad tapi EEE- Pad

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join
Ingin dapatkan pelbagai jenis baju termasuk baju kurung, jubah dan dress dari jenis kain lycra yang selesa dan sesuai untuk cuaca panas?? 
Juga pelbagai jenis baju fesyen terkini yang dijual pada harga berpatutan?? Jom ke singgah ke http://ralphpines.blogspot.com

di lengkapi dengan sistem Android..sangat best..


 klu boring dia leper semacam..leh tegakkannya sbb dia ada keyboard..dan sangat praktikal pada sapa yg x reti guna touch screen..hiiii..tu tgh layan game 'car wash saloon'

 Yang nie mmg wajib la..FB..cinta muka buku..


Brand ASUS
Tapi cuma leh layan kat situ jer..paling idak pon tgk aje...huhuhuh
sbb bukan aku pye..jangan x tau, itu my Mom yang punye....(intonasi cam citer Ahmad Albab)
Leh tahan jgakkan...


RM50 Gift Voucher from Mommy Lily

Ingin dapatkan cash RM 100?? Jom singgah n join 
Ingin dapatkan pelbagai jenis baju termasuk baju kurung, jubah dan dress dari jenis kain lycra yang selesa dan sesuai untuk cuaca panas?? 
Juga pelbagai jenis baju fesyen terkini yang dijual pada harga berpatutan?? Jom ke singgah ke http://ralphpines.blogspot.com



Elok sangat la klu aku dapat voucher nie..untung2 leh shopping barangan bakal baby kat

Princess Lily Closet


eh..ehh...napa barangan baby gurl jgak yang aku pilih...ermmmm
 
 Tarikh tutup 
30 Nov 2011



Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)