Halaman

Pengikut

28 Disember 2009

Family Day Fatimah Salam

Fatimah Bt Salam tu nama nenek aku..masa cuti 25 Dis 2009 yg lalu keluarga aku wat family day..seronok bangat...maklum la masa raya ari tu ada yg x sempat jumpa walaupun x la ramai mana ahli famili kitaorang nie..time nie pun ada gak yang masih tak der..so mana yang ada jer la jalan dulu...



Gambar kat atas tu adik beradik mak aku..haa..yang tengah tu la Fatimah Salam..nenek aku..tudung biru belah kiri tu acik aku merangkap adik bongsu mak aku..Kedah Mali wooo...hehheh..yang baju hitam satu suite tu mak ngah aku..budak baju biru pandangan sisi tu adalah cucu dia..tudung biru berkaca mata tu sapa lagi klu bukan mak kepada aku..hahah..tgh pegang anak dara aku..tepi kanan satu2nya lelaki tu pak lang aku..so empat bersaudara sahaja..x ramaikan famili kitaorang...



So begini la bila dah membiak..idak la ramai mana pun..tu pun ada yg x dak dalam gambar sbb sedang mengambil gambar..klu suma dlm gambar, sapa yg nk amik gambar..kan..kan...

di sbbkan ini famili day yang pertama so mmg x dk perancangan detail sgt..last minit planning..sbb tu sekadar wat kat umah nenek jer..antara acara pd hari tu..heheh..utk budak2 jer..sbb budak2 lagi ramai dr org tua..hahahah





so bila dah ada pertandingan mesti la ada hadiah..sekali lagi budak2 la yg paling gumbira sbb dapat banyaakkk hadiah..mana taknyer balik2 muka yg sama jer yg main..sapa yg anak kecik cm aku nie x dk chance ler...



memang seronok hari tu..anak2 pun leh kenal2 sepupu..ntah bila la nk wat lagi cm gini..huhuhu

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)