Halaman

Pengikut

16 September 2010

Best Birthday Celebration Contest

**This is a sticky mode entry, scroll down for a new entry**



Bersempena countdown lagi 4 hari menjelang bufdey anak sulong aku, Farisha Qasdina pada 28 Ogos nanti..so aku berminat nk join contest nih..jadi..apa tgu lagi..jom ler...




Pembuat acara adalah cik JIji- Fify..bersempena bufdey beliau pada 16 Sept yg ke 24 thn..lorrr..muda lagi cik kak nih...Anyway..'Happy Bufdey dear'....

Puasku godek2 folder dalam komputer ni..mencari pic yg sesuai utk contest nih..so aku memilih utk tempek gambar ini...
.

.

.

.

.

.

Kejadian semasa celebrate bufdey farisha yg pertama di taska opis..sambil di kelilingi oleh pengasuh taska dan boy yg juga celebrate pd tarikh yg sama..yang mana satu aku..???yg tgh pangku gurl wearing baju kaler oren..actually ramai lg org kat situ..dorg x masuk dalam ini gambar sbb time nie turn baby yg lahir bulan Ogos..cuma 2 org je....1st time sambut bufdey anak..celebration nie utk anak staff yg lahir dari bulan Jun until Dis..Majlis nie wat masa tghari n farisha tgh tido..so no point la klu aku datang tp bufdey gurlnya tido..so aku kejutkan dia utk acara potong kek..tu yg muka dia cam mamai je tuh..
So itu la dia kenangan sambut bufdey anak sulong aku ketika berumur 1 tahun..dan pada 28 Ogos nnt genap lah usianya 3 tahun..Be a GoOd GurL mY DeaR...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)