Halaman

Pengikut

15 Januari 2012

Baju pertama anak

Salam..nak update preggy dh 30 minggu..ari tu g check up n amik darah..scan sekali sbb nak sure betol2, boleh prepare baju baby baru nie sbb x beli lagi..mmg lom wat apa2 persiapan utk bby nie..barang2 utk letak dalam beg yg akan diletakkan dalam kereta pon x di asing lagi..adoiii..napa la preggy 3rd baby nie malas yg amat..

Akhir bulan Disember ari tu, aku g Penang..wakil jabatan utk Lawatan Sambil Belajar gitu...actually ia lebih kepada Landscaping Bandar dalam taman dorang kat sana..banyak juga la waktu senggang masa lawatan kat sana..

Berpeluang juga aku g HardRock Cafe dorg kat sana..tpi bahagian jual accssesories..belek pye belek..sbb x tau nak beli apa..harganya sumer mahal2..original la katakan..jd utk dijadikan kenang2an sbb ini 1st time aku g Penang..jd aku beli baju baby..romper..kiranya ini la baju pertama bakal baby aku nie..HardRock Cafe tu...hahhaha


Salah satu tempat lawatan aku..

masa g melawat kat sini..ada satu bangunan lama..actually itu rumah banglow lama yg telah ditinggalkan..ada citer di sebalik rumah lama itu..seram juga bila dengar sejarah rumah nie..


 Sempat juga la berposing berlatar belakangkan jambatan Pulau Pinang..cuaca plak time tu mendong cam nak hujan..angin jgn citer la..kuat tol..tp cantik la view kat situ...
Yang preggynya sorg je..yg sebelah tu x..hiii

 Nie possing hadapan hotel tempat aku menginap 3 hari 2 malam..

Aku ngan opismate merangkap teman satu bilik..wan norasikin..dh jadi mak buyong gak tu..berjangkit..hiiii
Balik naik feri..sangat best..nasib baik x mabuk laut..alhamdulilah..



Sampai juga aku kat Penang..dalam x nak..x nak pergi tu, rasa best juga lawatan tu...hiiii




Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)