Halaman

Pengikut

14 Mac 2011

Supermodel's Secrets 1st Year Anniversary Contest!

Ini N3 pegun..N3 terbaru sila scroll bawah yer..


Berminat nak JOIN??





OPTION B –

BLOG about this contest and Win a Guaranteed Gift!


STEP 1: Blog about this Giveaway with Link to our website + photo

STEP 2: Let us know by leaving your blog link as a comment here with your

Follower ID:
E-mail Address:
Link of the blog post of this contest:
Date and duration of post: (example: from 9 March2011, 7pm until 12 March 2011, 7pm)



You’re DONE! We’ll send you the Guaranteed Gift after retrieving your info by early April 2011. You also have 1 lucky draw entry for the Grand Prize in April.
 
ku nak tag mereka2 ini utk joinkan diri..
izwa
nurkima
dan sesiapa yg baca n3 nih

this contest starts on 8 March 2011 and ends on 7th April 2011.

CONTEST POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN!!


klik banner

ku nak tag mereka2 ini utk joinkan diri..


izwa,
izan idma
nurkima
mimie
pinkygirl
dyahaha
dan sesiapa yg baca n3 nih


Ku suka sarung cardigan kerana ia menjadikan aku lebih ranggi dan trendy walaupon bertudung dan ia masih kelihatan sopan kerana berlengan panjang..That simple but nice..

 
tarikh tutup penyertaan : 20 mac 2011


Contest saya dan makanan.......

 klik banner utk join..

Nak tag member kat bawah nie..
izwa,
nurkima
izan idma
teppeijourney
tomatokering
bambam
hasrisa
dan sesiapa yg baca n3 nih

 Di sebabkan ini kontest saya dan makanan..aku nak tempek lebih dari satu gambo..x per ekk cik normi..
Makan dgn jayanya di Sunway Convention Centre semasa Majlis Penganugerahan Cemerlang MPSJ..Mlm tu menu Malay Food..mmg aku sgt2 lapar time tu..ada nampak x makanan dlm pinggan aku tu cik normi??..klu x nampak tgk pic kat bawah nie..

wahh..meriahh..cer citer..cer citer..ada ayam percik (ini sgt sedap), kari ayam,sayur campur, daging masak kicap, sayur kacang panjang ngan hati, sambal kupang..bla2...bruppppp...
 pas menda2 kat atas tu..mai lak satay..bedal lagi..ehhehe...no control2 okehhh....



licin..ner x nyer 3 cucuk jew..
So..jom pakat join...Sekian...

Tarikh tutup : 4 April 2011

Benda Baru...

Salam..Selamat pagi Isnin..alhamdulilah, masih ada kesempatan utk Allah memberi daku nafas hari ini..sgt2 bersyukur atas kurniaan yang Dia berikan..Hari ini ada perhimpunan bulanan bagi bulan Mac tapi aku tak tau la plak..terlepas pandang utk tgk poster hari Jumaat yg lepas..sampai2 opis je dah kedengaran sayu2 dorg nyanyi lagu kebangsaan..so, dok lepak kat opis je la..hiiiii..klu pegawai HR tya apsal x turun perhimpunan..apa yg aku nak kelentong ehh..huhuu..x baik kan menipu..lebih2 lagi awal2 pagi nih..permulaan hari bagi turunnya rezeki..

Hari Sabtu lepas g shopping..teringin sgt nak beli laptop..bukannya apa..tgn aku nie dah gian nak main Farm Ville..sgt2 lama x main game nie sejak dh kena blok kat opis..huhuu



Kebetulan mmg mak aku dah offer nak belikan laptop utk aku..komputer zaman student dulu mmg dah lama kong..asal dtg merempat umah parent, aku asik lenjan laptop beliau..abah aku plak dah pandai dah..asik ler tgk you tube citer2 yg kuar kat tv tu..skrg nie abah rajin tgk sinetron'Kejora dan Bintang'..dah last episode dah dia layan dalam You Tube tu..katanya x sabar nak tgk last episode kat tv..hikhik...

Tu yg mak sgt bermurah ati belikan aku sebijik..nama aku nak beli sendiri mmg x dan ler sbb baik aku beli menda2 yang mendesak skrg nih like barang2 anak..tol x??? apa lagi..pucuk di cita ulam mendatang..hehheh

So, Sabtu ari tu g ushar laptop kat Digital Mall, Subang..mak plak nak upgradekan laptopnya..kasi bagi laju lagi..wahh..lagi sgt sukeee la abah, tgk citer2 indon..x tersekat2 dah... 

Ku beli brand DeLL..kaler Merah lagi..I Like Red..

tangan Filzah tembam kat kotak laptop tuh..

sgt2 teruja nak melenjan ini laptop

Taraaa..this is Farzly laptop..

sayangnya nak buka cover plastik..

Thank yOu so much MAK..I love u so Much..




zwani.com myspace graphic comments


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)