Halaman

Pengikut

13 Januari 2012

2012 SPECIAL GIVEAWAY

 2012 SPECIAL GIVEAWAY 

Pemenang akan dikira menggunakan random.org. Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari Teha Dessert khas untuk warga Kuala Lumpur.
Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =)
 
Nak tag
sayangkuzie..(zie dh join ke lom ehh..??)


Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

 

 

Tikar Upin & Ipin n macaron..

Ala..baru nak updated..dh beli hampir sebulan pon..actually ada mcm2 design tp aku berkenan utk belikan tikar nie utk anak dara aku tu..slalu pas dorang makan aku akan sapu klu ada makanan yang bersepah2..tp dengan adanya tikar ini klu kotor senang..lap @ mopkan aje..aku beli online..

tu..barang dh sampai..siap berbalut..
time aku buka tikar depan budak2 kenit tu..meloncat2 tgk pic geng upin & ipin..
kakak berangan tido ngan upin & ipin..buat2 tido la tu..
Budak kenit 2 org..sangat2 teruja..
   
Satu lagi, korang pernah makan Macaron x??..1st time aku dapat rasa menda tu..selama nie tgk kat blog dorg yang buat bisnes nie..leh tahan gak rasanya..yang menarik tu..warnanya yang berbagai2..lembut jer..tp manis sangat la plak..aku dapat gift macaron nie pon sbb aku menang dlm salah satu GA yang pernah aku  join..




Nyum..nyum....
Sila abaikan rumah aku yang bersepah itu..sangat2 malas utk mengemas...sangat terukkan...???

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)