Halaman

Pengikut

22 Oktober 2010

CONTEST GAMBAR PERCUTIAN YANG MENARIK LAGI TERTARIK

Ku terasa MaU JoiN GiVeWaY ini!!!

DiAnJuRKan oLeH cik KoJah:
Klik
sini yer untuk join..

Klu tgk blog si Kojah nie..mmg ler dia nie sukee berpossing..sbb picas percutian dia byk pic tgh berpossing..heheh...I like..

TerJAh CePat!!!!

Ini ler pic nyer cik Kojah..


Aku tempek pic nie sebab pemandangan belakang tu sesejuk mata memandang..lautan luas tu seperti tiada penghujungnya..walaupun time possing tu panas yang amat..dah tersepet2 mata kitaorang memandang kamera..Actually, pic nie masa bercuti di PD..(dokek jer) pada bulan April yang lalu..Ini adalah kali pertama bawa anak2 ke laut..sebelum nie tak berani..tapi walaipun kali pertama kami tetap naik bot...hiiii...

Pic nie x dak kena mengena ngan kontes cik kojah yer..hiii


okehh..tarikh tutup penyertaan adalah 5 Nov..

Bibir bengkak

Sian si manja Filzah..smlm jatuh dalam bilik air taska..Pengasuh call aku ptg smlm (khamis)..bagitau hal itu..apa lagi cepat2 ler ke taska amik dia bawak g klinik..risau jugak ner tau jatuh kena kepala..tp aku ty pengasuh dia ckp kepala tak terhantuk..cuma tersembam kena bibir n berdarah. Masa aku amik dia aku tgk bibirnya bengkak..



Sib baik x patah gigi ..Ari nie tak hantar dia ke taska..tp aku antar ke umah mak aku...Mintak di jaukan menda2 yg tidak elok ya allah..amin..

~~The Way They Sleep Giveaway~~

STICKY MODE UNTIL
30 OCTOBER 2010!


Jom join..diilhamkan oleh Cik Puan Hafizah..ini linknya..sila KlIk...

Ini gambar anakku..


NAMA : Farisha Qasdina Bt Md Fazly
UMUR: 3 Tahun 2 Bulan
TARIKH LAHIR: 28 Ogos 2007

Aku tak ingat masa nie Farisha berumur berapa bulan..tapi aku yakin belum sampai 1 tahun lagi..(Jgn tertipu dgn tarikh kat gambo tu sbb kemera digital tu aku x setting tarikhnya..so jadi ler tarikh tu tahun 2005).

Nyenyak jer dia tido sambil dikelilingi dengan beberapa bear kesayangan, pooh n spongebob..so sweet..maybe masa nie dia mimpi yg indah2 sbb tu ler tangannya diletakkan kat pipi..stail possing x hingattt..


Tarikh Tutup : 30 Okt 2010

1st Year Give Away Qistina

STICKY MODE DUE
09 November 2010


Contest ni diilhamkan oleh ummieayahqistina.blogspot.com ....Jom join..!!!!

Nak tag:



Tarikh tutup: 9 November 2010

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)