Halaman

Pengikut

24 Ogos 2011

FIRST GIVEAWAY BY AMALINA ATHMAN

**Ingin tahu bagaimana mendapatkan RM 500 secara mudah~klik sini**
**MAHU BERHUBUNG DENGAN SAUDARA SEMPENA RAYA ~KLIK SINI**






Senarai sponsor untuk FIRST GIVEAWAY BY AMALINA ATHMAN :
Follow blog sponsor di atas(wajib).Bagi shawl's gallery, sila like page shawl's gallery kat facebook.(wajib)
tag
Mamaishazah


Tarikh tutup
14 September 2011


CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS?

**MAHU DUIT RAYA DENGAN CARA MUDAH ~KLIK SINI**

** 3  license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )**~dapatkan di sini






tag
mamaishazah
nureen
lala latif

Apa tema outdoor anda?
Klu diberi peluang utk bergambar outdoor mmg x kan ku lepaskan..Maklum ler sblm nie lom pernah lagi bergambar utk sesi fotografi outdoor semenjak dh berfamili nie..ada pon masa kawen 4 thn dulu..lamakan..??

So, di sbbkan pernah merasa bergambar outdoor masa kawen jadi aku memilih Outdoor Maternity Foto Shoot ala2 santai tepi tasik atau taman bersama Dokumentasi Proses Kelahiran utk kontest nie..hehheh..cer bayangkan..camner tu ehh..???..of coz ler utk bakal 3rd baby sbb masa aku preggy utk kedua2 anak aku yang lepas, x dak pon pic maternity..huhuhuh..

Ku akan abadikan pic perut ku yang sudah membesar itu utk gambar2 yg cantik..for the best memories..


 tapi x dak la dedah perut..possing dia camgini la lebih kurang..

 Pas tu possing ngan anak2 n MIH..itu wajib..yang penting tayang perut..hehehe...

 

Possing camnie wajib aku rasa..kan ker kata nak tayang perut kedepan..so aku bayangkan sesi fotografi tu cam dlm 8/9 bulan kehamilan..perut mmg dh nampak matang sungguh..sembab x hingat..kihkih...pas tu bila duedate nak bersalin kira continue sesi bergambar maternity tadi..terus suh fotografer tu g Hospital utk amik pic aku tgh nak bersalin..tapi harus fotografer PEREMPUAN yer..kat labour room nie x yah la byk snap..cukup utk snap wajah aku tgh menahan kesakitan, wajah baby baru kuar (fresh from oven) bbrp keping..pic MIH aku tgh panik (dh anak ke3, panik lagi ker agaknyer yer..)..n pic MIH tgh azankan baby..selebihnya pic baby ngan kakak2 dia la..Bestnya...tapi insyallah, klu 3rd baby nnt adalah baby boy mmg niat aku nak snap Outdoor Maternity Foto Shoot..lain skit dari kakak2nya..







 prop's yg akan anda bawak?

Apa yer aku nak bawak..ermmm..di sebabkan possing ala2 bersantai tepi tasik sure la bawak tikar yg mcm comforter utk duduk..makanan dan minuman especially susu..bawak payung pon wajib gak..cam pic kat atas tu..ner tau cuaca panas..pas tu bawa megazine PA&MA..konon2 cam aku sedang membaca ler..kihkih..kasut baby..or baju dia ker..talitape konon2 possing aku tgh ukur pinggang aku yang besau tu dan juga penimbang berat badan..kahkah..  

lain-lain menda yg u'olls nak tambah...

Lain2 yg aku rasa perlu ialah anak2 dara aku yang dua orang tu akan pakai gaun dgn fesyen yang sama..kami sekeluarga akan pakai baju warna sedondon..aku akan bawa mainan Farisha n Filzah..dan beberapa helai baju maternity yang cantik2..begitu la adanya...(berangan lebih je aku nie kan...) 



Ok sampai situ je la anganan aku tu..aku harap akan jadi kenyataan sbb hadiahnya sangat2 best..sapa x mau, x yah sibukkk nak join yer..hiiiiiii

HADIAH NYER : 

    1) Sesi Fotografi Outdoor
2) 1x Makeup 

 

3) 50 biji Apam Polka Dot
4) Set Minuman  Kesihatan Cocoa Collagen dan Stoo Tey Cafe

Sapa mau itu hadiah, apa tgu lagi jom ler menjebakkan diri dan cipta la angan2 sendiri...


Tarikh tutup
31 Ogos 2011


"Sweet Moment With My Love-By MamaMikael"

**MAHU DUIT RAYA ~KLIK SINI**
** 3  license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )**~dapatkan di sini










NAMA ANAK: Filzah Qasrina Bt Md. Fazly
UMUR ANAK: 2 Tahun 
 NAMA AYAH: Md Fazly B. Naiman 

Gambar nie menunjukkan wajah yang ceria antara anak dan ayah. Actually adik nak wat jari 'peace' tapi napa ntah asik2 jari tiga gak yang keluar..hiiii


Tarikh tutup
29/08/2011



Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)