Halaman

Pengikut

15 Disember 2010

GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh...


Giveaway Oh Giveaway!!!kali nie dari blog Edy pulak....Bersempena 3 buah negara yang telah beliau lawati pada hujung tahun ni...
Beliau nak buat sikit contest giveaway yang simple2 je...keterangan lanjut, bolehlah layari laman web kat bawah nie!!


http://danielzaidi.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html


tarikh tutup: 19-Dec-2010@11.59pm

Jom kita pakat2 join!!!hadiahnya: 30 ole2 dari 3 negara30 pemenang bertuah akan dipilih...rugi rrrr kalu tak join!!!

mana tahu GA kali nie tuah buat aku..heheh atau anda semua!!!hehehehe

mangsa tagku;

izwa

the power of eyeliner contest


Sila join.. contest ini senang x perlu karang panjang2, just upload picture sahaja!..

itu ler kata cik pembuat acara cik tasha..

ini pic contest


Cik Tasha membuat pilihan yang bijak jika memilih saya sebagai pemenang kerana saya sangat sukee menconteng bahagian mata..saya juga sgt sukee bercelak..klu x bercelak mmg ku x kuar umah..kali nie saya baru cuba Precision Liquid Eyeliner Waterproof..sblm nie guna pencil eyeliner.. jadi sila beri a black liquid eyeline brand yg cik tasha pakai selama bertahun2 lamanya tu. Nampak sgtt2 cantekk =)
ini pic nyibokk..(pandangan dr depan..)

ku nak tag

izwa
dyahaha
pinkygirl
enna banana

Tarikh tutup penyertaan, 1 FEBRUARY 2011 ( 12 am )

green contest by GadesCHermin


Jom join..kontes hijauan gitu..sila la klik di sini jika x malu...hiiiiii
ini ler gambar yang kiut miut tu...

Ini adalah pic raya pada tahun 2007 semasa jabatan aku celebrate di opis..di sebabkan jabatan aku berkait rapat ngan kebersihan dan alam sekitar makanya kami memilih baju batik berwarna green...hahahha..Tgk tu..siap ada pokok2 lagi dan jgn x tau jabatan aku menang pula sebagai jabatan tercantik tema hari raya pada tahun tu..Pada hari tersebut aku x tau pon kena pakai baju batik sbb aku baru naik keja pas abis berpantang, bersalinkan Farisha..sib baik ler baju aku tu ada skit2 hijau ler..

ku ingin tag:
izwa
teppei
Hasrisa
dyahaha
pinkygirl
enna banana
dan sesapa saja yg baca blog aku nih..sudi2kan yer


TARIKH TUTUP : 31 DISEMBER 2010

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)