Halaman

Pengikut

15 Disember 2010

green contest by GadesCHermin


Jom join..kontes hijauan gitu..sila la klik di sini jika x malu...hiiiiii
ini ler gambar yang kiut miut tu...

Ini adalah pic raya pada tahun 2007 semasa jabatan aku celebrate di opis..di sebabkan jabatan aku berkait rapat ngan kebersihan dan alam sekitar makanya kami memilih baju batik berwarna green...hahahha..Tgk tu..siap ada pokok2 lagi dan jgn x tau jabatan aku menang pula sebagai jabatan tercantik tema hari raya pada tahun tu..Pada hari tersebut aku x tau pon kena pakai baju batik sbb aku baru naik keja pas abis berpantang, bersalinkan Farisha..sib baik ler baju aku tu ada skit2 hijau ler..

ku ingin tag:
izwa
teppei
Hasrisa
dyahaha
pinkygirl
enna banana
dan sesapa saja yg baca blog aku nih..sudi2kan yer


TARIKH TUTUP : 31 DISEMBER 2010

4 ulasan:

Mrs.Eady berkata...

mesti join!!!!waaaahhhh...sbb ku ade gmbr berhijau ini!hahaaha..

Fara berkata...

mmg nak panggil join pon..hiiii

haffizmohdnoor berkata...

wah!! hijau baju batik ofis tu cantuk la.. :D

Fara berkata...

cantuk ehh..hihihhh..cantekk la sgt..

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)