Halaman

Pengikut

31 Mac 2011

2nd Give away dari Magrib (GA datang lagi!)

Klik banner untuk join..

Kenapa aku nak hadiah?
Sebab hadiah yang orang nak bagi tu percuma..sapa x nak kan... hihi..

ku nak tag:
izwa

Tarikh Tutup:
8 April 2011

Giveaway "Entry Pertama Saya"


Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
15 April 2011

Ini entri pertama blog Farzly di lancarkan ~pada 25 April 2008..actually Farzly tu gabungan antara nama aku (Fara) dan juga MIH (Fazly). Maka tercipta la Farzly..

Ia berkisarkan tentang majlis perkahwinan aku walaupon dh hampir 2 tahun majlis itu berlalu.. kiranya pengantin dah basi la..hahaha..x banyak citer..juz gambo jer..sbb x tau nak mengarang camner..hahaha

so layannnnnn...

 
 
 
 
 

 nampak klise kan..naive sungguh..kihkih...dh la gambo kat tepi..ayat plak skima..hurmmm..tapi bukankah manusia berubah melalui pengalaman..???..*****ayat cover...*****


ok dh siap..to Mama_Airis..Selamat Bercuti ke PD..

minggu yg kelam kabot..

Salam..baru berkesempatan nak updated blog..coz Isnin n Selasa lepas ku kena g kursus SPIES..mmg bagus bangat kursus tu..Rabu pon kursus gak lagi tapi berkenaan KIK (inovasi) ku di antara wakil jabatan utk team nie..ari nie ok ..x dak apa2..tu yg sempat nak updated jap nih..padahal x sedor keja dh berlambak dh nih..huhuu...


Sok MIH aku x dak..g Kota Bahru, Kelantan..camner eh..ngan anak2 lagi nih..nak kena drive bawa anak la pak sok..next week plak exam..adusss...x mentelaah lgi (wah ayat...)..exam pengesahan jawatan tetap..


Wahhh..untung dh g kursus SPIES..Allah takdirkan aku untuk menghadapi menda2 yg aku nyatakan kat atas nun utk tgk sejauh mana utk aku mentadbir dgn bijak..


Chiyokk Fara...go..go...

Posing WIth Ur Love One- Giveaway


Klik banner utk join..

Antara syarat GA


~Tepek satu gambar korang bersama yg tersayang...


(tak kisah la korang dengan mak ker, bapak ker, anak ker, adik ker, tunang ker, suami isteri ker, boyfriend girlfriend ker, binatang kesayangan ker, atok nenek, kawan2, anak sedare, dan yg samer waktu dgn nyer....

~ Masuk kan slogan

" I love (nama org yg ader dalam gambar) so so much "

Ramai sebenarnya org yang sgt2 aku sayang especially famili ler..tp dh syaratnya suh tempek 1 gambo jer..ku letak ler pic ngan My Incik Hubby (MIH) coz MIH aku mmg jarang2 nak bergambar ngan aku..mmg dia x suke berpossing cam bini dia nih..


Glitter Words

<>
'Peace'..mengediks ngan hubby..of coz ler bolehh...hahahha

DUE DATE : 31 March 2011...


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)