Halaman

Pengikut

07 September 2010

'Contest Bersama si Kecil'

Kata si cik Cik Gayah nih, bersempena ulangtahun hari kelahiran ibundanya yg tercinta pada 31 Ogos yg lepas, so dia dpt ilham utk wat contest nih.

Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

Gambo yg ku pilih adalah di bawah ini...


So..lets Join...

org yg ku nak tag adalah:..

cute mum
Arisa
melody ifqa

Contest "Sayang Adik" By AM Collection

~ ThaT A BanNer~

Join lagi..nama contest seperti tajuk diatas.. ia diilhamkan oleh oleh Pn.Salina, yg menjalankan bisnes dan urusan Jual Beli Barangan & Keperluan. Termasuklah Membeli Barangan Baru & Terpakai seperti Barangan Elektrik, Perabot, Kenderaan, Pakaian, Sukan, Keperluan Rumah/ Koleksi Peribadi... Contohnya Telefon Bimbit, Komputer, Aircond, Jam Tangan, Tudung, Kasut, & Sebagainya...

Fuhhh..baekkkk punye biz nih...di rumahku pon ada brg2 yg perlu dilupuskan...

Motif utama contest nie suh tempek gambar anak yg menunjukkan kasih sayang adik beradik
So, puas la daku godek2 folder mencari pic yg mencapai objektif contest sbb kbyakkan pic adalah perseorangan..klu snap pic kakak n adik pon dorg x berpeluk2 atau kiss each other..makanya..pic yg aku pilih adalah ini...


Pic nih ayah yg snap..sbb amat jarang ambil gambo together2 dorg nih..mulanya kakak sorg jer yg naik cycle toys tu..bila adik nampak dia pon nak naik gk..tp tmpt duduk tu muat utk sorg jer..berhimpit ler 2 beradik tu..kakak kena pegang kuat2 handle tu sbb nnt terjatoh plak..so..time tu amat lucu sbb kakak bising sbb takot jatuh..adik plak bising sbb excited bangat dpt naik cycle tuh..terkekeh2 dorg nih gelak...aku yg nengokkan pon turut ketawa..apatah lg ayah...

Time itu..pic nih jer yg nampak jelas n x blur sbb pic lain yg ayah snap blur coz bergoyg n ada antara pic yg ayah snap tuh dorg x pandang kamera la..ternganga2la..hahahha....gelihati tgk gelagat dother aku nih...


Contest nih di taja bersama oleh:

http://alishamardhiyah.blogspot.com/
http://semua-barangmurah.blogspot.com/
http://amphotogroup.blogspot.com/
http://neezscollection.blogspot.com/


nak tau apa hadiahnya...geMMpaKK!!!


Hadiah Yg Menanti Pemenang

1. Pakej Fotografi bernilai RM80 - Sumbangan AM Photography
2. Pakej Fotografi bernilai RM50 - Sumbangan AM Photography
3. Pakej Fotografi bernilai RM20 - Sumbangan AM Photography

5 Hadiah Saguhati

Voucher (RM5) utk pembelian di Alisha Mardhiyah Collection,
AM Collection & Neez's Collection


Bestkan...So apa tgu lagi..LeTS JoIn....

Tarikh tutup contest ni adalah sebelum 11.59pm pada 30 Sept 2010.

Malaysia Day Giveaway

Yeehhhh..lagi 2 hari jer nk raya..tu pon klu raya hari Jumaat..wat nyer anak bulan dh muncul hari Khamis..maunya kelam kabot..huhuu...

Aarghhhh..x kira..raya tetap raya...eceehhhh..cm bebudak plak...mgalahkan anak sdiri yg x tau apa itu makna raya....

Okehh..memandangkan Hari Malaysia pada 16 Sept nnt jatuh pada hari raya ke 7, so apa kata jom kita join GA ini...Si pembuat acara nih x lain n x bukan si cutemum..

So simple of the rules...



*Tulis ayat keramat nie.....



Glitter Words


Senang jer kan....


Alhamdulillah..rezeki aku..

Salam..baru jer selesai perhimpunan bulanan pagi nie..so terus log in blog..nak update apa2 yg patut..so tgk ada comment..x disangka2 comment dari kak suzilawati pemilik blog comel lote..aku antara 2 orang pemenang bertuah..Alhamdulillah..rezekiku yg pertama wpon dh byk aku join GA/ contest..hiiii...

insyallah, aku akan dapat set D
yg kaler kuning tu..comey kan..anyway..tq a lot kak suzi..lain kali wat la GA lagi..hiiii


Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)