Halaman

Pengikut

17 Jun 2011

JOM SEBARKAN KEWUJUDAN KUTOOOBAMBOO


Kutooo..??!!..Apa tue?? setahu aku KUTU..Itu aku tau ler..korang tau tak?? KUTOOO
Ntah..

Ini kutu..selain ada pada binatang..Ia juga suka dok atas kulit kepala org..*saat aku tempek google pic kutu nie..miang2 plak rasanya..cam merayap2 je kutu nih...geli syiottt*

 Ehsan Mr Google

Ehsan Mr Google lagi..
Budak Mat Selleh nie, garu2 kepala sure ada kutu nie..ntah2 KutoooBamboo

Ehsan Mr Google lagi laa..
Monyet Babun nie pon tgh cari kutu gak nie..xkan cari duit plak kan

Tapi hat yang satu nie..kutoobamboo, apa kemendanyer??

Meh kita cari kat Google gak..ada ker ehh??
nampak link ini..
http://kutooobamboo.blogspot.com/

G la klik

N3 pertama si KutoOo BamBoo bertarikh 31 May 2011..Laa..Baru lagi..patut la x tau kenal

Di sebabkan ramai kot yang x tau, maka http://kutooobamboo.blogspot.com/ telah tengah murah hatinya memberi ganjaran RM 10 topup utk contestnya..

Nak tau contest apa??
klik la di sini..

G la terjah cepat sbb tarikh tutup 17 Jun 2011

wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest


Antara syaratnya~
letak gambar baby korang yang berusia antara 0-2 tahun yang sedang tegelak. kalau anak korang skang dah berumur lebih dari 2 tahun tapi ada gambar tengah tegelak masa umur 0-2  tahun pun boleh join gak.

Di sbbkan syaratnya bolh jadi aku letak ler pic kakak, masa nie umur dia 8 bulan.  


Nama Baby : Farisha Qasdina bt Md Fazly
Tarikh Lahir : 28 Ogos 2007
Tahun gambar diambil : 2008
Nama Ibu : Fara

Tarikh Tutup:
24 Jun 2011
 

'1GA from Butik Magicfrombeautiful'

klik banner untuk join

Jom sertai GA dari Butik Magicfrombeautiful

"Pada pendapat saya,membeli belah di internet adalah.........."
menguntungkan kerana tiada anasir2 lain yang boleh menganggu untuk saya berbelanja di luar bajet sbb jika saya pergi sendiri ke butik semestinya saya akan rambang mata tgk baju2 lain padahal niat di hati cuma nak beli sehelai jer..itu blom lagi barang2 yang saya nampak sebelum sampai ke butik. Tapi, di internet jika saya beli bberapa helai sudah pasti pos penghantaran berdasarkan berat baju. Jika banyak helai dibeli, jadi mahal lah kos penghantaran. Jadi di sini saya boleh berbelanja berdasarkan bajet yang saya ada. Urusan jual beli pon mudah, hanya perlu pilih, transfer wang dan tghari esoknya dapat barang. Bab saiz, alhamdulilah setakat ini saya tiada masalah, asal saiz S..pasti sesuai dengan badan saya.   

tag

Tarikh tutup
15 Julai 2011

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)