Halaman

Pengikut

25 Februari 2009

Kenduri Aqiqah Firdaus

Actually kenduri nie masa awal bulan Feb ari tu tp x sempat nk update coz camera kakak pinjam..so dh dpt balik nie leh la update blog..Kenduri cukur jambul anaknya yang berusia 1 bulan dan wat sekali kenduri doa selamat untuk mak dan abah aku yang selamat mengerjakanibadah haji..

Ini la satu2nya kakak aku..masih lagi dalam pantang dan itu anaknya Muhammad Alif Firdaus


Masa kenduri tu aku sbagai mak ucunyer yang dukung dia masa dorang nak cukur jambul..see yang pakai tudung awning ungu tu aku ler..hehehh..amik berkat anak lelaki..sebelah yang dok muncung bibir tu lak mak aku..



Budak lelaki yang 2 orang tu anak2 kakak aku merangkap anak buah aku..yang pompuan tu rakan sepermainan dorang..tgh dok tgh panas bagi gula2 kat kenkawan dia..klu x suh wat cm tu merayap jer kerjanyer..



Anak mama tengok aper tu sayang..



Boring ar tu, ayah dia tgh layan pakcik tu berborak..



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Smiley Moods Comments & Graphics

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)