Halaman

Pengikut

14 Mac 2011

Benda Baru...

Salam..Selamat pagi Isnin..alhamdulilah, masih ada kesempatan utk Allah memberi daku nafas hari ini..sgt2 bersyukur atas kurniaan yang Dia berikan..Hari ini ada perhimpunan bulanan bagi bulan Mac tapi aku tak tau la plak..terlepas pandang utk tgk poster hari Jumaat yg lepas..sampai2 opis je dah kedengaran sayu2 dorg nyanyi lagu kebangsaan..so, dok lepak kat opis je la..hiiiii..klu pegawai HR tya apsal x turun perhimpunan..apa yg aku nak kelentong ehh..huhuu..x baik kan menipu..lebih2 lagi awal2 pagi nih..permulaan hari bagi turunnya rezeki..

Hari Sabtu lepas g shopping..teringin sgt nak beli laptop..bukannya apa..tgn aku nie dah gian nak main Farm Ville..sgt2 lama x main game nie sejak dh kena blok kat opis..huhuu



Kebetulan mmg mak aku dah offer nak belikan laptop utk aku..komputer zaman student dulu mmg dah lama kong..asal dtg merempat umah parent, aku asik lenjan laptop beliau..abah aku plak dah pandai dah..asik ler tgk you tube citer2 yg kuar kat tv tu..skrg nie abah rajin tgk sinetron'Kejora dan Bintang'..dah last episode dah dia layan dalam You Tube tu..katanya x sabar nak tgk last episode kat tv..hikhik...

Tu yg mak sgt bermurah ati belikan aku sebijik..nama aku nak beli sendiri mmg x dan ler sbb baik aku beli menda2 yang mendesak skrg nih like barang2 anak..tol x??? apa lagi..pucuk di cita ulam mendatang..hehheh

So, Sabtu ari tu g ushar laptop kat Digital Mall, Subang..mak plak nak upgradekan laptopnya..kasi bagi laju lagi..wahh..lagi sgt sukeee la abah, tgk citer2 indon..x tersekat2 dah... 

Ku beli brand DeLL..kaler Merah lagi..I Like Red..

tangan Filzah tembam kat kotak laptop tuh..

sgt2 teruja nak melenjan ini laptop

Taraaa..this is Farzly laptop..

sayangnya nak buka cover plastik..

Thank yOu so much MAK..I love u so Much..




zwani.com myspace graphic comments


Tiada ulasan:

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)