Halaman

Pengikut

15 Mac 2011

:::contest dulu lain sekarang lain:::


klik banner utk join

kupilih perbandingan dari segi umur coz klu nak banding antara waktu aku bujang ngan dah kawin nie lebih kurang sama jer..x byk perubahan..maintan gitew..hahaha..so aku pilih la perbandingan masa aku budak hingusan dan dah jadi mak budak nih..

Actually masa kecik aku leh dikategorikan budak yang berbadan semangat means berisi ler..dan adik beradik aku suker sgt panggil aku debab n tembam..huhuhu..malu tau..rambut aku pendek dan halus.. anak2 aku xpecially filzah ikut klon aku..bulat..n bila aku dah dewasa..of coz ler imej berubah..seingat aku bila usia 13 tahun, badan aku mula susut..pengaruh dari dunia luar..chewahh..n aku x nak cubby2 lagi..tapi alhamdulilah, walau aku mkn byk mana pon weight aku still x naik..leh katakan semua baju zaman bujang dulu masih boleh dipakai waktu sekarang..that why la aku x leh nak tempek perbandingan dari segi style.. 

 ku nak tag rakan RH
izwa
nuyue
hasrisa

tarikh tutup: 17 mac 2011



6 ulasan:

Lala Latif berkata...

uiikk...jelesnye...
mkn banyak pun still xnaik badan...
anway...gud luck untuk contest 2 ok...:-)

Fara berkata...

lala..tq semak..hope i'm the lucky one..hehhe

risa berkata...

contest ni akak dah join..hehehe meh join satu contest ni..akak tak kamu eh

Anis Nasri berkata...

thanx for joining :D
Gud luck ye :D


bole jd idola ni. da kawin pn tetap kurusss...

Fara berkata...

ok kak has..

Fara berkata...

anis..klu anis dh kawin pon cam tu gak nnt..heheh

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)