Halaman

Pengikut

22 Februari 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

http://apisv3.blogspot.com/
 Antara syarat
~letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jahit.

Di sebabkan aku x membela kucing tp hanya membela hamster..jiran aku pon x dak kucing tp ada kedai jual baju manakala aku x kenal sapa pakmat dan rostam tukang jahit maka aku mengexposekan pic farisha bersama Putih semasa di kampung..

Actually, Putih adalah kucing kepada Atok My Incik Hubby (MIH) * masa pic nie di snap atok masih adalagi..now atok dh meninggal last month ;( ..

Perasan x kat dahi kucing tu ada nandek..cam india..tu kerja bibik Indon la tu..dh x dak keja lain..kucing pon nak di inaikan..dia kata senang nak cam klu Putih ilang..


Farisha sgt suke pd kucing ini dan berhajat utk memasukkan Putih ke dalam beg pakaian utk di kidnap..no way kakak..tu binatang..bukan baju..

tag:
nurkima
Izwa
Aras 10
Auni miyukie
   

tarikh tutup: 30 April 2011



2 ulasan:

apisv2 berkata...

time kasih sbb join contest nie..
goodluck;)

Fara berkata...

ok..tq singgah...

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)