Halaman

Pengikut

28 Februari 2011

Al-Fatihah

Salam..kalian sihatkah..??..ku alhamdulilah..masih dikurniakan tubuh badan yang sihat..beberapa hari yang lepas ku balik Batu Pahat, Johor..Makcik MIH meninggal..x tau penyakit apa..doktor x blh detect apa sakitnya..pernah beberapa kali masuk darah tapi darah yang di masukkan tu ilang dalam bdan..jadi hampas..kan ker pelik tuh..??kann...dan beberapa kali jugak lah mesin hospital tuh rosak time check up makcik..pelik lagi kan..dan akhirnya tanggal 25 Feb yang lepas jam 7 pagi makcik MIH meninggal..time dapat panggilan tuh kami dah bersiap2 nak g keja dah....alih2 MIH cakap makcik dah meninggal..so, g Taman Medan amik parent MIH dan trus bertolak..ponteng EL keja lg..

Kiranya baru 41 hari arwah atok meninggal dan sekarang makcik plak..mmg masa atok meninggal makcik dah terlantar dah..yang musykilnya x tau apa sakitnya..

Allah Maha Mengetahui..Moga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman..Amin

jenazah di bawa turun dari van ke tanah perkuburan..

semoga rohnya di cucuri rahmat..amin..
 
memori 4 tahun yg lalu..arwah sedang menepung tawar di majlis persandinganku..
 p/s:..tp ada sesuatu yang membuatkan bulu roma aku meremang semasa di kampung..ermmm...nak citer ker x yer..seram arr...nnt la aku citer..nak kumpulkan semangat..huhuhu



3 ulasan:

DeLLa berkata...

innalillah...cite aaa apa yg seram tu?

Fara berkata...

nnt la della..dah ready nnt ku citer ehh..

wannorashikin berkata...

Fara,

Ada something yang happen ke masa balik kg

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)